Ga naar hoofdinhoud

Succesvol NWGD/PIN-NL-event bij Bodec

    Het evenement ‘intensief drogen en procesintensificatie’ op woensdag 18 oktober 2015, georganiseerd door de NWGD en PIN-NL bij Bodec in Helmond, genoot een ruime belangstelling.

    De circa veertig deelnemers waren vooral droogspecialisten en procestechnologen, afkomstig uit zowel de industrie als de academische wereld. Op de deelnemerslijst stonden vertegenwoordigers van gerenommeerde ondernemingen zoals Avebe, DSM, FrieslandCampina, GEA, Huntsman, Merck, Nutricia en Vitasquare. Het academische veld was vertegenwoordigd door kennis- en onderzoeksinstellingen zoals ECN, Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO), Newcastle University, TNO, TU Delft, TU Eindhoven en Wageningen UR.
    PIN-NL is een kennisnetwerk van circa 25 personen die werkzaam zijn in de procesindustrie, bij kennisinstituten en adviesbureaus. Het doel van PIN-NL is het intensiveren van processen (bijvoorbeeld door schaalverkleining) om te komen tot een verlaging van energie-, bouw- en onderhoudskosten. Bodec is specialist in product- en procesontwikkeling, met name voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Op het programma stond dan ook een rondleiding door de proeffabriek van Bodec.

    Een volledig verslag van het evenement verschijnt in Vakblad Bulk nr. 7, 2015

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.