Ga naar hoofdinhoud

Dinnissen Solutions BV

Dinnissen ontstond in 1948 als machinespecialist voor de mengvoerindustrie. De snelle opkomst en intensivering van deze sector in de regio deden een continue beroep op onze innovatiekracht en kennis. Dinnissen werd specialist in de handling van bulk solids en poeders. Kennis en know-how die snel werden ontdekt door de chemie, farmacie en voedingssector. Steeds breder, steeds hoogwaardiger en steeds internationaler. Vandaag de dag is Dinnissen toonaangevend en befaamd om haar kennis, producten en maatwerkoplossingen in de wereld van poeders, korrels en granulaten. Ontwikkeld, getest en gefabriceerd in eigen huis.

Bezoekadres

Netwerk 1
1446XB PURMEREND

Telefoonnummer
0299-460 640

Faxnummer
0299-675 335

E-mailadres
[email protected]

Website
http://www.dinnissen.nl

Deelnemerslijst Industrial Processing

Een deelnemerslijst van de vakbeurs Industrial Processing (30 september – 3 oktober 2014) in de Jaarbeurs Utrecht.

Dinnissen Solutions verhuisd naar Purmerend

Dinnissen Solutions BV is verhuisd van De Rijp naar Netwerk 1in Purmerend.

ALV Machevo & Bulk met toegevoegde waarde

De Machevo & Bulk Vereniging kan terugkijken op een geslaagde Algemene Ledenvergadering (ALV). De brede belangstelling zowel van leden als niet-leden, de leerzame presentaties en de rondleidingen bij gastheer TNO Eindhoven verleenden het evenement op 24 november 2011 toegevoegde waarde.

Programma-overzicht learnShops easyFairs Solids

Op 21 en 22 november 2007 vindt in Ahoy’ Rotterdam de stortgoedbeurs easyFairs Solids. Parallel aan deze vakbeurs worden learnShops gegeven. Hierbij tonen exposanten de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied, waarbij nader wordt ingegaan op best-practices bij het vinden van oplossingen.

K-Tron en Dinnissen sluiten overeenkomst

K-Tron Zwitserland en Dinnissen in Sevenum zijn overeengekomen om Dinnissen-apparatuur via de verkoopkantoren van K-Tron in Duitsland, Frankrijk en Engeland aan de man te brengen.