Ga naar hoofdinhoud

Euro Manchetten & Compensatoren BV

Euro Manchetten heeft zich de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in de fabricage en levering van flexibele verbindingen en aanverwante producten. Enkele van de industrieën waarin we actief zijn, zijn onder meer klimaatbeheersing, bulk en vaste stoffen, voeding en farmacie, engineering, auto-industrie en ruimtevaart. We zijn gespecialiseerd in innovatie, omdat we de industrie willen verbeteren, altijd rekening houdend met de eisen van onze klanten en wat het beste is voor de consument.
Door de jaren heen hebben we gepionierd in nieuwe productietechnieken om bestaande producten te verbeteren, ons proces te verbeteren en hebben we nieuwe kwaliteitsnormen vastgesteld voor de hele industrie.
Wij geloven in een ‘cross-industriële’ benadering, wat inhoudt dat we kennis van de ene industrie gebruiken om de kwaliteit in een andere te verbeteren. Dit heeft geleid tot innovaties op het gebied van procesveiligheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en het creëren van een gezonde werkomgeving. Euro Manchetten: Verbinding maken met de toekomst.

Productinformatie en aanbiedingen

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Luxemburgstraat 2
5171PM KAATSHEUVEL
Nederland

Postadres

Postbus 121
5170AC
KAATSHEUVEL

Telefoonnummer
0416-28 62 40

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.euromanchetten.nl

Euro Manchetten: verbinding met de toekomst

Euro Manchetten & Compensatoren BV (EMC) ontwerpt, fabriceert en levert verbindingen en componenten die in vrijwel alle industrieën toegepast. De…

Carolien Ansems directeur Euro Manchetten & Compensatoren

Carolien Ansems is per 1 januari 2022 benoemd tot directeur van Euro Manchetten & Compensatoren in Kaatsheuvel. Zij heeft een…

Partnerbedrijven FDL, waaronder Euro Manchetten, vernieuwen proeffabriek

Feed Design Lab (FDL), het praktijkonderzoek- en educatiecentrum voor de diervoederindustrie, heeft haar proeffabriek in Wanssum vernieuwd. Bijna zeven jaar…

Euro Manchetten in Feed Design Lab

Euro Manchetten & Compensatoren is een partnerschap aangegaan met het Feed Design Lab (FDL) in Wanssum (Limburg).

Euro Manchetten agent Bückmann

Euro Manchetten heeft per 1 januari 2017 de Nederlandse vertegenwoordiging verworven van de Duitse zeefspecialist Bückmann.

Euro Manchetten op IP: Verbinden met de toekomst

Euro Manchetten & Compensatoren (EMC) heeft als motto voor Industrial Processing (stand D086) ‘Verbinden met de toekomst’.

Euro Manchetten voor flexibele verbindingen

Euro-Manchetten & Compensatoren toont tijdens Solids Rotterdam (stand E107) een uitgebreid programma flexibele verbindingen en luchttechniek.