Ga naar hoofdinhoud

INADCO Moisture Measurement BV

INADCO Moisture Measurement BV ontwikkelt en produceert meetapparatuur geschikt voor het meten in processen met fijne en grove inhomogene stortgoederen, zonder gebruik te maken van talloze calibratielijnen voor elk product.

Specialiteit is het meten van de vochtinhoud en het bepalen van de bulkdichtheid tijdens het proces en het wegen van productstromen met een laag stortgewicht (60 gr/l – 1500 gr/l) met een bandweger. Doordat we zelf de ontwikkelaar en producent zijn van de meetapparatuur kunnen we, indien nodig de apparatuur aanpassen aan de omstandigheden.

De vochtmeters behalen een zeer uitstekende reproduceerbaarheid en een nauwkeurigheid welke beter is dan elk ander systeem in het meten in inhomogene stortgoederen.

Met een jarenlange ervaring vanuit de mengvoederindustrie en in de potgrondindustrie is INADCO nu sterk in opkomst om ook andere industrieën te bedienen met o.a. contacten in de energie branche, baksteen fabricage en afvalverwerking.

Contact:

Theo Coolen
Directeur
Tel: +31 (0) 497-517291
E-mail: [email protected]
Web: www.inadco.nl / www.moisture.nl
Twitter: @INADCOMoisture

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Meerheide 18
5521DZ EERSEL

Telefoonnummer
0497-517 291

Faxnummer
0497-517 469

E-mailadres
[email protected]

Website
http://www.inadco.nl

Meetspecialist groeit met markt mee

INADCO is met haar meetapparatuur dé instrumentatiepartner geworden in de potgrond industrie. Door steeds in te spelen op nieuwe behoeften…

INADCO in MKB Innovatie Top 100

INADCO is in de MKB Innovatie Top 100 geeindigd op plaats 82. De uiteindelijke ranglijst van de honderd meest innovatieve bedrijven werd 1 oktober 2015 in SugarCity Events te Halfweg bekend gemaakt.

Monstername-systeem voor biomassa

INADCO Systems heeft aan CBI Europa een monstername-systeem geleverd voor een chipper bij een biomassa-energiecentrale.

Deelnemerslijst Industrial Processing

Een deelnemerslijst van de vakbeurs Industrial Processing (30 september – 3 oktober 2014) in de Jaarbeurs Utrecht.

INADCO vochtmeter in vergelijkend onderzoek

De Zweedse Universiteit voor Agriculturele Wetenschap (SLU) heeft in samenwerking met het Zweedse onderzoeksbureau Energidalen AB de INADCO vochtmeter vergeleken met de droogstoof-methode, voor wat betreft de bepaling van het vochtgehalte in biomassa (volgens EN14774-1:2009).