Ga naar hoofdinhoud

INADCO Moisture Measurement

INADCO Moisture Measurement BV ontwikkelt en produceert meetapparatuur geschikt voor het meten in processen met fijne en grove inhomogene stortgoederen, zonder gebruik te maken van talloze calibratielijnen voor elk product.

Specialiteit is het meten van de vochtinhoud en het bepalen van de bulkdichtheid tijdens het proces en het wegen van productstromen met een laag stortgewicht (60 gr/l – 1500 gr/l) met een bandweger. Doordat we zelf de ontwikkelaar en producent zijn van de meetapparatuur kunnen we, indien nodig de apparatuur aanpassen aan de omstandigheden.

De vochtmeters behalen een zeer uitstekende reproduceerbaarheid en een nauwkeurigheid welke beter is dan elk ander systeem in het meten in inhomogene stortgoederen.

Met een jarenlange ervaring vanuit de mengvoederindustrie en in de potgrondindustrie is INADCO nu sterk in opkomst om ook andere industrieën te bedienen met o.a. contacten in de energie branche, baksteen fabricage en afvalverwerking.

Contact:

Theo Coolen
Directeur
Tel: +31 (0) 497-517291
E-mail: [email protected]
Web: www.inadco.nl / www.moisture.nl
Twitter: @INADCOMoisture

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Meerheide 18
5521DZ EERSEL
Nederland

Telefoonnummer
0497-517 291

Faxnummer
0497-517 469

E-mailadres
[email protected]

Website
https://inadco.nl

Meetspecialist groeit met markt mee

INADCO is met haar meetapparatuur dé instrumentatiepartner geworden in de potgrond industrie. Door steeds in te spelen op nieuwe behoeften…

INADCO in MKB Innovatie Top 100

INADCO is in de MKB Innovatie Top 100 geeindigd op plaats 82. De uiteindelijke ranglijst van de honderd meest innovatieve bedrijven werd 1 oktober 2015 in SugarCity Events te Halfweg bekend gemaakt.

Monstername-systeem voor biomassa

INADCO Systems heeft aan CBI Europa een monstername-systeem geleverd voor een chipper bij een biomassa-energiecentrale.

Deelnemerslijst Industrial Processing

Een deelnemerslijst van de vakbeurs Industrial Processing (30 september – 3 oktober 2014) in de Jaarbeurs Utrecht.

INADCO 3e keer op rij Innovator

INADCO Moisture Measurement heeft met haar inzending voor de Proces Innovatie Prijs 2014 voor de 3e keer op rij de ‘Innovator’-status verworven.

INADCO vochtmeter in vergelijkend onderzoek

De Zweedse Universiteit voor Agriculturele Wetenschap (SLU) heeft in samenwerking met het Zweedse onderzoeksbureau Energidalen AB de INADCO vochtmeter vergeleken met de droogstoof-methode, voor wat betreft de bepaling van het vochtgehalte in biomassa (volgens EN14774-1:2009).

INADCO toont vocht- en bulkdichtheidsmeters

INADCO Moisture Measurement toont op Solids Antwerpen (stand C1010 en op SolidsLab) in eigen huis ontwikkelde producten zoals bulkdichtheids- en vochtmeters.

INADCO vochtanalyser bekroond met PIP Innovator-status

De nieuwste versie van de vochtanalyser van INADCO is door de jury van Proces Innovatie Prijs 2012 bekroond met de PIP Innovator-status wegens de hoge nauwkeurigheid en het grote meetbereik.

Machevo & Bulk Vereniging verwelkomt nieuwe leden

De Machevo & Bulk Vereniging heeft tien nieuwe leden verwelkomd.

– Airtechnic Solutions BV, Horst aan de Maas
– De Kleijn Energy Consulting, Druten
– Ekato BV, Nijkerk
– Herding Filtertechniek BV, Purmerend
– INADCO Moisture Measurement, Eersel
– Kader, bureau voor Kwaliteitszorg, Almelo
– Reditech Engineering BV, Breda
– TNO, Delft
– Typhoon NV, Beveren-Leie (België)
– Volkmann GmbH, Soest

Duitslandsessie Machevo & Bulk

De Duitslandsessie van de Machevo & Bulk Vereniging op dinsdag 22 mei in Eindhoven is door de deelnemers zeer gewaardeerd. Bij gastheer VDL Industrial Products gaven twee vertegenwoordigers van Gateway to Germany inleidingen op de ontwikkelingen in de Duitse procesindustrie.