Ga naar hoofdinhoud

JOEST Nederland

JOEST GmbH is gespecialiseerd in triltechnische oplossingen voor behandeling van bulkgoederen. Wereldwijd levert JOEST al bijna 100 jaar machines en systemen voor: uitdragen, transporteren, zeven, ontwateren, ziften, sorteren, doseren en fluïdiseren (koelen, verwarmen en drogen).

Dieterle GmbH behoort sinds 2006 bij de JOEST Groep en maakt al ruim 60 jaar Mucki hef- en kiepsystemen voor vaten en containers.

JVM is een handelsmerk van de JOEST-Groep. Deze aparte afdeling produceert en levert onbalansmotoren en elektromagneet aandrijvingen. De fabrieken van JOEST, Dieterle en JVM staan in Dülmen-Buldern bij Münster en beschikken over een modern testcentrum. Bij onderhoud en inbedrijfname kunt u overigens rekenen op de juiste kennis en ondersteuning van de JOEST service afdeling. Bovendien zijn reserve-delen leverbaar van alle merken die inmiddels bij de JOEST Groep behoren. Dit zijn UHDE, HERWEG, DIETERLE, MUCKI, BÜCKMANN, JVM en JOEST.

Met de Goessling Maschinenfabrik GmbH heeft de JOEST-groep een specialist voor transporttechniek, procestechniek en automatiseringstechniek overgenomen. Goessling levert scharnier-, magneet- en platenbanden voor automotive, klein metaal en recycling.

Ed Bensink
JOEST Nederland
Stegginkmarke 14
NL – 8016 MG ZWOLLE
T +31 (0) 38 3373285 M +31 (0) 6 10072082
[email protected]; www.joest.com

Bezoekadres

Stegginkmarke 14
8016MG Zwolle
Nederland

Telefoonnummer
038-3373285; 06-10072082

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.joest.com

PreZero bodemas over Joest schudgoot

Afvalenergiecentrale PreZero Energy Roosendaal gaat haar bodemas naar een opslagsysteem afvoeren over een 36 meter lange en 1,4 meter brede…

Zeefinstallaties; toepassingen en leveranciers

Jöst trilgoten voor dosering waterstenen

In opdracht van Alfatech International BV uit Neede levert Jöst drie heavy duty zeewater-bestendige trilgoten voor de dosering van zogenaamde…

Jöst trilgoot voor slakken AVR

Firma Jöst in Dülmen (D) heeft afvalenergiebedrijf AVR in Rozenburg een heavy duty trilgoot geleverd voor het transport van verbrandingsslakken.

Jöst granulaatzeef voor Cumapol

Jöst heeft aan Cumapol in Emmen een zeef geleverd voor de reiniging van polyester granulaat.

Busschers kiest voor Jöst trilgoot

Metaalbedrijf Busschers in Haaksbergen heeft voor de constructie van een bigbag-afvulinstallatie voor zand en grind een trilgoot van Jöst ingezet.

Mucki container hef/kiep-systemen van Dieterle

Machinefabriek Dieterle GmbH presenteert de Mucki hef/kiep-systemen voor containers.

Jöst schudgoten voor Mayfran International

Jöst heeft onlangs drie schudgoten geleverd aan Mayfran International uit Landgraaf. Elke goot, 15 meter lang en 1,5 meter breed, is modulair gebouwd ten behoeve van transport en een snelle montage.

Jöst zeef voor spanen-recycling

Voor de recycling van messing spanen in een Noors project wordt gebruik gemaakt van een Jöst stangenzeef.

Jöst zeefmachines voor Arcelor Mittal

Zeefspecialist Jöst heeft Danieli Corus vier zeefmachines geleverd, bestemd voor staalproducent Arcelor Mittal in Oekraïne.