Ga naar hoofdinhoud

Jöst Nederland

 

Jöst GmbH is gespecialiseerd in triltechnische oplossingen voor behandeling van bulkgoederen. Wereldwijd levert Jöst al bijna 100 jaar machines en systemen voor: uitdragen, transporteren, zeven, ontwateren, ziften, sorteren, doseren en fluïdiseren (koelen, verwarmen en drogen).

Dieterle GmbH behoort sinds 2006 bij de Jöst Groep en maakt al ruim 60 jaar Mucki hef- en kiepsystemen voor vaten en containers.

JVM is een handelsmerk van de Jöst-Groep. Deze aparte afdeling produceert en levert onbalansmotoren en elektromagneet aandrijvingen. De fabrieken van Jöst, Dieterle en JVM staan in Dülmen-Buldern bij Münster en beschikken over een modern testcentrum. Bij onderhoud en inbedrijfname kunt u overigens rekenen op de juiste kennis en ondersteuning van de Jöst service afdeling. Bovendien zijn reserve-delen leverbaar van alle merken die inmiddels bij de Jöst Groep behoren. Dit zijn UHDE, HERWEG, DIETERLE, MUCKI, BÜCKMANN, JVM en JÖST.

Met de Dr. Ing. Gössling Maschinenfabrik GmbH heeft de JOEST-groep een specialist voor transporttechniek, procestechniek en automatiseringstechniek overgenomen. Gössling levert scharnier-, magneet- en platenbanden voor automotive, klein metaal en recycling.

Ed Bensink
Jöst Nederland
Stegginkmarke 14
NL – 8016 MG ZWOLLE
T +31 (0) 38 3373285 M +31 (0) 6 10072082
[email protected]; www.joest.com

Bezoekadres

Stegginkmarke 14
8016MG Zwolle
Nederland

Telefoonnummer
038-3373285; 06-10072082

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.joest.com

Jöst trilgoten voor dosering waterstenen

In opdracht van Alfatech International BV uit Neede levert Jöst drie heavy duty zeewater-bestendige trilgoten voor de dosering van zogenaamde…

Jöst Nederland breidt agentschappen uit

Jöst Nederland breidt haar agentschappen uit met een nieuwe loot aan de Jöst Groep, namelijk Dr. Ing. Gössling Maschinenfabrik GmbH….

De Regt-project met Jöst trilgoten

De Regt Conveyor Systems heeft bij Verbrugge Terminals in Terneuzen een op- en overslagfaciliteit voor kalkzandsteen gebouwd. De installatie omvat…

Jöst trilgoot voor sorteerinstallatie

Busschers Staalwerken BV heeft recyclingbedrijf Paro in Amsterdam een sorteerinstallatie geleverd. De installatie is voorzien van een besturingskast van Duim…

Jöst trilgoot voor slakken AVR

Firma Jöst in Dülmen (D) heeft afvalenergiebedrijf AVR in Rozenburg een heavy duty trilgoot geleverd voor het transport van verbrandingsslakken.

Jöst granulaatzeef voor Cumapol

Jöst heeft aan Cumapol in Emmen een zeef geleverd voor de reiniging van polyester granulaat.

Busschers kiest voor Jöst trilgoot

Metaalbedrijf Busschers in Haaksbergen heeft voor de constructie van een bigbag-afvulinstallatie voor zand en grind een trilgoot van Jöst ingezet.

Jöst schudgoten voor Mayfran International

Jöst heeft onlangs drie schudgoten geleverd aan Mayfran International uit Landgraaf. Elke goot, 15 meter lang en 1,5 meter breed, is modulair gebouwd ten behoeve van transport en een snelle montage.

Jöst zeef voor spanen-recycling

Voor de recycling van messing spanen in een Noors project wordt gebruik gemaakt van een Jöst stangenzeef.

Jöst zeefmachines voor Arcelor Mittal

Zeefspecialist Jöst heeft Danieli Corus vier zeefmachines geleverd, bestemd voor staalproducent Arcelor Mittal in Oekraïne.