Ga naar hoofdinhoud

MATEC massagoed techniek

Voor het verwerken van Uw stortgoed is een juiste keuze van machines en installaties van het grootste belang! Onze ervaren engineers helpen U bij deze keuze, met een compleet leveringsprogramma van probleemoplossende transportsystemen en opslaginstallaties.

Van component tot complete turn-key installatie; onze stortgoed-specialisten bewijzen dagelijks hun capaciteiten in het meedenken en engineeren van nieuwe ‘custom-made’ oplossingen.

MATEC massagoed techniek is sinds 1987 actief met advies, verkoop en bedrijfsvaardige installatie van machines, apparatuur en turn-key-projecten op het gebied van de handling en opslag van Uw stortgoed.

MATEC massagoed techniek is de specialist op het gebied van:

  • Triltechniek; zoals doseertrilgoten, trilpijpen, transportgoten, zeefmachines en trilbeddrogers/koelers
  • Het opheffen van verstoppingen, brugvorming, tunnelvorming en aankoekingen in silo’s, bunkers of trechters door toepassing van AIR-JET luchtkanonnen
  • Transport van filterstof, poeders, stoffige en giftige producten m.b.v. van Schrage schijventransporteurs.
  • Transporteren bij onderdruk of overdruk (tot 10 bar)
  • Bulk-Bag handling, met of zonder inliner, vullen en lossen, eventueel met weging
  • Pendelbekerelevatoren voor breukvrij transport, zonder morsen i.c.m. een Simatek Drum Feeder
  • Pneumatische transportsystemen, turn-key, ATEX,

Componenten, machines en installaties:

Doseerapparatuur; trilgoten; trilpijpen; transportgoten; chargeergoten; cellenradsluis; pendelklep; afsluiters; zeefmachines; centrifugaal zeef; circulair zeef; triltafels; trilbeddrogers/koelers; schijventransporteurs; elevatoren; pendelbekerelevatoren; big-bag vul- en lossystemen; flexibele spiraaltransporteurs; FIBC vul- en losstations; schroeftransporteurs; filter-stoftransporteurs; mengers; luchtkanonnen; silo’s; bunkers; aanname-stations: pneumatische transportsystemen; zakken leeg stations; stoominjectoren; stoomkoelers

Referenties bij: overslag-bedrijven, hoogovens, ijzergieterijen, chemische industrie, cementwerken; carbon black handling; farmacie; voedingsindustrie, diervoeder-en petfood industrie; zand-en grindwinning, betonfabrieken, zadenverwerker; waterzuiveringen, slibdroog-en verbrandingsinstallaties, vuilverwerkers en overige milieuverwante industrieën.

De op exclusiviteitbasis gevoerde merken zijn:

Testfaciliteiten:

Mogelijkheid voor testen op een of meer van onze machines, zodat ook U er zeker van bent dat de door ons voorgestelde oplossing voor U de optimale keus is. Uitgebreide testfaciliteiten zijn bij al onze fabrieken aanwezig. Ook bestaat de mogelijkheid om met een mobiele installatie naar U toe te komen om testen in Uw eigen fabriek door te voeren of voor een demonstratie.

Kwaliteit:

Al onze leveringen voldoen aan de CE-normen en worden vervaardigd door onze fabrieken welke zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001.

 

Postadres

Postbus 707
3800AS
AMERSFOORT
Nederland

Telefoonnummer
033-475 26 53

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.matec.nl

BOGE Kompressoren neemt Inmatec over

Persluchtspecialist BOGE Kompressoren in Bielefeld (Duitsland) heeft Inmatec GaseTechnologie overgenomen, fabrikant van stikstof- en zuurstofgeneratoren. Inmatec in Herrsching (Duitsland) blijft…

MATEC agent B&W Mechanical Handling

MATEC massagoed techniek in Amersfoort heeft de Nederlandse, exclusieve vertegenwoordiging verworven van B&W Mechanical Handling Ltd. B&W is wereldwijd leverancier van mobiele oplossingen voor het economisch verwerken van stortgoed.

Matec stoominjectoren voor zonne-energiecentrale

Matec Massagoed Techniek in Amersfoort heeft voor een zonne-energiecentrale in Sanlúcar La Mayor, nabij Sevilla (Spanje), zes stoominjectoren van Kaempken geleverd.

MATEC agent Kaempken

MATEC massagoed techniek in Amersfoort heeft de Nederlandse vertegenwoordiging verworven van de firma Kaempken uit Duitsland. Kaempken produceert stoominjectoren voor het verwarmen van water en andere vloeistoffen in leidingen en tanks.