Ga naar hoofdinhoud

Penko Engineering BV

PENKO Engineering B.V. heeft meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van complete fabrieksautomatisering en systeemintegratie. Specifiek voor de procesindustrie hebben wij slimme, op maat gemaakte oplossingen. Onze geavanceerde automatiseringsmogelijkheden stellen ons in staat om productieapparatuur efficiënt te verbinden met de bedrijfssystemen van fabrieken over de hele wereld. De precisie-automatiseringssystemen van PENKO leveren intelligente gegevens voor alle productie processen in uw bedrijf.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Penko Engineering

Bezoekadres

Schutterweg 35
6718XC EDE
Nederland

Telefoonnummer
0318-52 56 30

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.penko.com

Penko houdt levertijden kort

Automatiseringsspecialist Penko slaagt er in om levertijden van haar klanten kort te houden, ondanks de huidige schaarste op de componentenmarkt….

Penko bevoegd voor Europese keuringen

Weegspecialist Penko Engineering is bevoegd voor het uitvoeren van CE-keuringen bij opleveringen en wettelijk vereiste herkeuringen in heel Europa, inclusief…

Penko-instrumenten ook voor Profinet

Penko heeft de communicatie-mogelijkheden van haar SGM digitizers en 1020 aanwijsinstrumenten uitgebreid met een optionele Profinet aansluiting. Beide series beschikten…

Penko weegt vis in volle zee

Penko heeft in samenwerking met Vissers Coöperatie Urk een systeem ontwikkeld om op volle zee vis exact te wegen. Ondanks…

Van Beek feeder met Penko weegsysteem

Van Beek, producent van schroeftransporteurs, en weegspecialist Penko hebben gezamenlijk een Loss In Weight-feeder ontwikkeld voor dosering van poeders en granulaten in proceslijnen.

40-jarig jubileum Penko

Op woensdagmiddag 8 november 2017 viert Penko Engineering BV in Ede het 40-jarig bestaan met een conferentie over Smart Industry.

Penko krachtopnemers tot 600 ton

Penko Engineering presenteert de krachtopnemer serie 740, die weegcapaciteiten heeft tot liefst 600 ton. Dit betekent dat in configuraties met vier krachtopnemers een weegvermogen tot 2.400 ton mogelijk is.

Samenwerking Van Beek en Penko

Van Beek Schroeftransport en weegspecialist Penko Engineering zijn een samenwerking aangegaan voor de productie van weegschroeven.

Penko kabelverbindingsdoos met storingsdetectie

Penko presenteert een kabelverbindingsdoos die zelfstandig bepaalt of de aangesloten krachtopnemers in orde zijn en automatisch de justering aanpast wanneer een krachtopnemer of het aanwijsinstrument wordt vervangen.

PENKO seminar IMO-richtlijn

PENKO Engineering BV in Ede verzorgt op 7 oktober 2015 in eigen huis een seminar over een nieuwe IMO-richtlijn (International Maritime Organization) aangaande Safety of Life at Sea (SOLAS).