Ga naar hoofdinhoud

Polem BV

Al ruim 40 jaar is Polem marktleider op het gebied van polyester silo’s & tanks. Polem heeft deze positie bereikt doordat ze haar producten en diensten continue optimaliseert en luistert naar de wensen van de klant. Zo is bijvoorbeeld de mogelijke opslagcapaciteit van de silo’s & tanks aanzienlijk gegroeid en kan Polem tanks & silo’s produceren tot en met 9 meter diameter met een opslagcapaciteit van 1500m3!

Polem bestaat uit een sterk team met tientallen jaren aan ervaring, we zijn altijd op zoek naar de optimale oplossing en gaan nooit een uitdaging uit de weg. Voor al uw maatwerkaanvragen is Polem in staat mee te denken en tot de juiste invulling te komen. U kunt uw gehele project overlaten aan het team van Polem: ontwerp, engineering, productie, project management, transport, montage en onderhoud van uw opslagbenodigdheden.

Polem silo’s & tanks zijn gemaakt van Glasvezelversterkte Kunststof, GVK, een materiaal bij uitstek geschikt voor het vervaardigen van opslagtanks en silo’s van uitmuntende kwaliteit. GVK is onder meer mechanisch sterk, kan naadloos worden geproduceerd, heeft uitstekende chemische resistentie en dus geen corrosie, de binnenwand van het product is gladder dan welk ander materiaal dan ook. Deze excellente producteigenschappen zijn te bereiken door een goed ontwerp, uitstekende materialen, de juiste productie en montage.

Kies daarom voor het ervaren, bekwame en gecertificeerde team van Polem. Daarbij biedt Polem ontwerp en productie van alle benodigde stalen en/of RVS accessoires, zoals kooiladders, explosiepanelen of andere uitrusting.

Al jaar en dag is Polem marktleider in de GVK silo’s en tanks voor de West-Europese semi-agrarische markt. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in levering aan industriële markten, waaronder de chemische proces industrie, water- en afvalwater industrie, Food en Feed industrie : daar waar stortgoed en vloeistoffen moeten worden opgeslagen biedt Polem een oplossing.

Productinformatie & Aanbiedingen

Bezoekadres

Industrieweg 7
8531PA LEMMER
Nederland

Postadres

Postbus 65
8530AB
LEMMER

Telefoonnummer
0514-56 24 47

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.polem.com

Polem-tanks naar Noorwegen

Onlangs zijn vier composiet tanks van Polem verscheept naar een klant in Noorwegen. Het logistieke project is uitgevoerd door Wagenborg…

Voedselveilige silo’s van Polem

Composiet silo’s en tanks van Polem voor levensmiddelen voldoen aan de normen EU 1935/2004 (algemeen) en EU 10/2011 (kunststoffen). Van…

Polem graansilo’s voor Rijnzate

Silobouwer Polem heeft de firma Rijnzate in Wageningen 14 graansilo’s geleverd. De composiet silo’s vervangen oude stalen exemplaren. De graansilo’s…

Russische mega-order voor Polem

Polem in Lemmer heeft van de Russische meststoffenfabrikant Ultramar – met vestigingen in St Petersburg en Riga (Letland) – opdracht…

Polem-silo’s voor ICL

Meststoffenfabrikant ICL Amsterdam heeft in maart een nieuwe proceslijn geopend om fosfaten uit rioolslib om te zetten in kunstmestkorrels. De…

Polem stelt proces van klant centraal

Voor Polem is een composiet silo is niet slechts een opslagvat, maar een cruciaal onderdeel van een productieproces. Voor een…

Samenwerking ForFarmers en Polem

ForFarmers is een samenwerking aangegaan met silo-producent Polem voor een betere en veiliger opslag van onder andere voeders en meststoffen bij klanten van ForFarmers.

Polem silo’s voor BELA Group

Polem heeft aan BELA Group in Venlo zes composiet silo’s geleverd. De silo’s zijn vervaardigd uit glasvezelversterkte kunststof (GVK) en hebben een diameter van 8 meter.

Polem breekt tankdiameter-record

Polem in Lemmer heeft drie tanks geproduceerd met een diameter van acht meter; de grootste diameter ooit in de historie van het bedrijf.

Polem silo’s met record-diameter

Bij Polem in Lemmer vond op 10 december 2013 het transport plaats van vier glasvezel versterkte kunststof silo’s met elk een recordbreedte van zes meter.