Ga naar hoofdinhoud

Rokoma BV

Met 10.000+ standaard artikelen is Rokoma één van de grootste leveranciers voor alles wat te maken heeft met industriële verwarmingstechniek voor de machine- en installatiebouw en de daarbij behorende meet- regel- en transporttechniek. Als exclusief Dynisco distributeur voor de Benelux levert Rokoma tevens een uitgebreid assortiment aan polymeertest- en analyseapparatuur.
Verwarmingselementen: Mika en keramische verwarmingselementen, verwarmingspatronen (cartridge heaters), Inschroefverwarmingselementen, verwarmingsspiralen en (flexibele) buiselementen. Rokoma heeft ook nog verwarmingsbanden en neuselementen.
Druk- en temperatuurmeting: Drukopnemers, temperatuursensoren, indicators en controllers;
Polymeertest apparatuur: Melt flow indexers, Rheometers (offline / inline) en meer Dynisco artikelen;
Grondstoftransport: Leidingsystemen, bochten, buiskoppelingen, gaffelstukken, verloopstukken, zuigbuizen, PU- en PE slangen.

Als klant profiteert u van meer dan 30 jaar aan knowhow en ervaring met de meest uiteenlopende industriële toepassingen. Naast deskundig advies doet Rokoma er alles aan om voor u de optimale oplossing te ontwikkelen.
Bij Rokoma is het mogelijk om 10.000+ standaard artikelen direct te bestellen via een handige webshop. Voldoet een standaard product niet aan de door u gewenste specificaties? Dan kan Rokoma ook producten voor uw specifieke toepassing op maat produceren.

Bezoekadres

Ambachtsweg 22
5683CD BEST
Nederland

Telefoonnummer
040-22 65 655

E-mailadres
[email protected]

Website
https://rokoma.com