Ga naar hoofdinhoud

Verbaten Stortgoedtechniek BV (VST)

In 1992 heeft René Verbaten de onderneming Verbaten Stortgoedtechniek bv opgestart, waarbij de opgedane ervaring in de boeiende maar complexe materie van stortgoedtechniek als basis diende.

De passie voor het vak met de gave probleemstellingen snel te kunnen analyseren en het vermogen deze te kunnen omzetten in juiste oplossingen heeft geleid tot 29 jaar succesvol ondernemen met veel tevreden relaties.

Bij Verbaten Stortgoedtechniek is er veel praktijkervaring. Kenmerkend is de persoonlijke benadering met korte lijnen en er wordt snel en flexibel gedacht in oplossingen. Als u van mening bent dat Verbaten Stortgoedtechniek de juiste partner kan zijn bij het oplossen van uw probleemstelling zullen wij u hierin niet teleurstellen.

Bezoekadres

Velsgoed 34
4841EL PRINSENBEEK
Nederland

Telefoonnummer
076-520 24 54

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.vst-verbaten.nl/nl

VST persoonlijk betrokken bij projecten

Verbaten Stortgoedtechniek BV (VST) is specialist in het ontwerp en de levering van procesinstallaties voor de verwerking van poeders en…

VST (Verbaten) zakkenvulmachine voor poeders

Verbaten Stortgoedtechniek (VST) legde als exposant op de vakbeurs Solids Antwerpen het accent op haar modulair gebouwde zakkenvulmachine.

VST agent Matcon

Verbaten Stortgoedtechniek (VST) BV heeft de Nederlandse vertegenwoordiging verworven van Matcon in Evesham (UK).