Ga naar hoofdinhoud

IIoT implementatie voor machinebouwers

Dashboard IOdash

Met de IXON Cloud kan softwarebedrijf IOdash machinebouwers en system integrators helpen om eenvoudig en laagdrempelig een IIoT-strategie (Industrial Internet of Things) te implementeren.

Meer inzicht in een grotere hoeveelheid machine-parameters maakt het mogelijk om machines beter (bij) te sturen. De IXON Cloud is een webgebaseerd platform dat een veilige cloud-verbinding met industriële apparaten faciliteert.
Via het platform van IOdash kunnen aan IXON Cloud behalve machine-data ook gegevens uit bijvoorbeeld ERP-systemen worden toegevoegd. Met IXON Cloud Logging worden data volautomatisch uit PLC’s gelezen. Vervolgens kan men met drag & drop-widgets dashboards creëren, waardoor het mogelijk is om productiviteit te optimaliseren, onderhoud te voorspellen en potentiële storingen te voorkomen.

Maatwerk dashboards

IOdash kan hierbij klanten oplossingen op maat aanbieden. “Waar de IXON Cloud voor de massa machinebouwers is, zijn eindgebruikers erg geïnteresseerd in de aanvulling van maatwerk”, aldus Joris van Kessel, eigenaar van IOdash. “Machinebouwers kunnen al heel snel parameters uitlezen, loggen en registreren. Wij gaan een stapje verder door een maatwerk dashboard te bouwen voor de eindgebruiker.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.