Ga naar hoofdinhoud

IJkwaardige Flintec weegindicatoren

Van der Veeken Weegoplossingen presenteert de Flintec FT-111 en FT-112 weegindicatoren. Beide instrumenten zijn nauwkeurige, ijkwaardige en multifunctionele weegindicatoren voor industriële toepassingen.

Op de indicatoren kunnen tot acht weegcellen worden aangesloten. Tot de functies behoren, behalve enkelvoudige wegingen, ook dynamische metingen en labeling. De opslagcapaciteit bedraagt 500 wegingen. De roestvaststalen behuizing voldoet aan beschermingsklasse IP67. De FT-112 is als topmodel bovendien voorzien van een numeriek toetsenbord voor de eenvoudige ingave van instellingen. Ook heeft deze indicator optioneel een extra ingang voor een tweede weegschaal. Het is zo mogelijk om een samengesteld weegplatform te realiseren. Het geheugen kan met een Micro SD kaart worden uitgebreid. De FT-112 maakt een reeks van toepassingen mogelijk, waaronder etiketteren, tellen, checkwegen, afvullen, totaliseren en animal weighing. Voorts heeft het instrument een Smart Track-functie. Dit houdt in dat aan de kleur van de display is te zien of het ingestelde gewicht is bereikt.

Interfaces
Dankzij een reeks van standaard interfaces (RS232C, RS485, Ethernet TCP/IP en USB) kunnen de weegindicatoren moeiteloos worden geïntegreerd in bovenliggende procesbesturingen. Beide indicatoren zijn optioneel te voorzien van een reeks industriële communicatiepoorten, waaronder Profinet, EtherCat en CanOpen.

Bedrijfsgegevens Van der Veeken Weegoplossingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.