IJkwaardige weegterminal HBM - Bulkgids Ga naar hoofdinhoud

IJkwaardige weegterminal HBM

HBM, specialist in meet- en weegtechnologie, presenteert op Empack 2017 (stand A120) onder meer de ijkwaardige weegterminal WTX120. Machinebouwers kunnen deze unit dankzij de standaardinterfaces voor industriële netwerken en veldbussystemen eenvoudig in geautomatiseerde processen integreren.

De weegterminal WTX120 voor in-line weegprocessen is aan te sluiten op alle op rekstroken gebaseerde load cells. De terminal is voorzien van interfaces voor veldbussystemen zoals Profibus DP en industrieel Ethernet (Profinet, EtherNet/IP en Modbus-TCP), zodat de unit kan worden geïntegreerd in alle standaard industriële automatiseringssystemen. De WTX120 heeft een maximum resolutie van 30.000d (voor ijkwaardige toepassingen 10.000d conform OIML). Een verlicht scherm met tekstmenu’s en handige buttons maken het werken met de terminal eenvoudig. De unit is op alle bestaande standaardrails te monteren.
Op de stand is verder een demonstratie te zien van de FIT7A digitale load cells. Deze zeer nauwkeurige load cells (OIML R60) kunnen meer dan 180 weegprocessen per minuut aan. De load cells zijn in te zetten in sorteermodules en check weighers van verpakkingsmachines.
Zoals alle digitale load cells van HBM kan ook de FIT7A worden geconfigureerd met de bijbehorende PanelX-software.

Zie ook Digitale load cell HBM voor vultoepassingen

Bedrijfsgegevens HBM Benelux (Hottinger Baldwin Messtechnik)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.