ProdX 2.0 datamanagement inspectie-apparatuur - Bulkgids Ga naar hoofdinhoud

ProdX 2.0 datamanagement inspectie-apparatuur

Mettler Toledo presenteert het ProdX 2.0 softwarepakket voor datamanagement van productieprocessen. ProdX 2.0 garandeert een optimaal beheer van gegevens van inspectieapparatuur zoals X-ray systemen, metaaldetectors, controlewegers en vision systemen.

Er kunnen bijvoorbeeld X-ray en vision inspectieafbeeldingen van uitgeworpen producten worden opgeslagen voor latere analyse. Met ProdX 2.0 kan worden voldaan aan de vereisten van de Amerikaanse Food Safety Modernisation Act (FSMA) inzake documentatie en actieve controles. ProdX Inspect sluit de inspectieapparatuur van de gehele productielijn aan op één enkel netwerk. Hierdoor is het mogelijk om vanuit één locatie real time, gedetailleerde informatie te verkrijgen over productiviteit en productkwaliteit. ProdX 2.0 documenteert niet alleen de datum, tijd, locatie van de uitworp en de reden voor de afwijzing, maar stelt producenten ook in staat om informatie op te slaan over de stappen die zijn ondernomen om deze problemen te verhelpen. Mettler Toledo speelt met ProdX 2.0 in op de behoefte aan veiligheidscontroles van voedingsmiddelfabrikanten die zaken willen doen in de Verenigde Staten.

Overall Equipment Effectiveness
Niet alleen helpt ProdX 2.0 bij optimalisatie van de voedselveiligheid, de software kan ook de productiviteit verhogen. De software heeft een gestandaardiseerde OPC Unified Architecture server-interface en ondersteunt PackML-tags. De software integreert niet alleen systemen van Mettler Toledo, maar ook de apparatuur en computerinterfaces van andere producenten. Dit stelt de software in staat om data over de prestaties van alle inspectiemachines op de productielijn te verzamelen, zoals de doorvoersnelheid en het aantal over- of ondervulde producten, zodat de Overall Equipment Effectiveness (OEE) van het productieproces zichtbaar kan worden gemaakt.

Startpakket
ProdX 2.0 is verkrijgbaar als kant-en-klaar startpakket dat eenvoudig op gestandaardiseerde productlijnen en in bestaande netwerkapparatuur kan worden geïnstalleerd. Ook is een uitbreidbaar basispakket verkrijgbaar dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de producenten.
Mettler Toledo demonstreert de software op Interpack in Düsseldorf (stand 11 B55).

Zie ook Software voor productinspectie

Bedrijfsgegevens Mettler Toledo Productinspectie BV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.