Siemens 80 GHz radar-niveaumeters - Bulkgids Ga naar hoofdinhoud

Siemens 80 GHz radar-niveaumeters

Radar-niveaumeter

Met de LR-serie presenteert Siemens drie Sitrans 80 GHz radar-niveaumeters met smalle stralingshoeken. De transmitters kunnen in een silo worden gemonteerd, maar ook op de buitenzijde van een kunststof opslagvat.

De 80 GHz-frequentie zorgt voor betrouwbare metingen, ook bij het vullen en legen van silo’s met stuivende vaste stoffen. Dankzij een hoge gevoeligheid worden ook zeer zwakke echosignalen gedetecteerd.

Drie modellen

De serie bestaat uit drie modellen. De Sitrans LR100 is ontworpen voor niveaumetingen tot 8 meter. De Sitrans LR110 met een bereik tot 15 meter heeft extra communicatieopties en is Atex-gecertificeerd. De Sitrans LR120 is vergelijkbaar met de LR110 maar heeft een bereik tot 30 meter. Bovendien is de LR120 optioneel geschikt voor toepassingen waarbij de radarsensor volledig kan worden ondergedompeld. Alle drie transmitters hebben een corrosiebestendige IP68 PVDF behuizing.

Proceswaarden

Gebruikers kunnen de gemeten proceswaarden of diagnose- en onderhoudsinformatie controleren vanuit de controlekamer of via MindSphere, het cloud-gebaseerde, open IoT-besturingssysteem van Siemens.

Bedrijfsgegevens Siemens Nederland NV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.