Ga naar hoofdinhoud

VEGA-webinar radarsensoren

Food-industrie kiest VEGA-sensoren

VEGA presenteert een webinar over haar nieuwe, contactloze radarsensoren voor de voedingsmiddelenindustrie. De hygiënisch gebouwde niveautransmitters zijn uiterst betrouwbaar en efficiënt.

Productexperts Marc ter Maat en Ishan Tuncer gaan in op de werking en toepassingsmogelijkheden en laten zien hoe de niveau-sensoren in no-time in een systeem zijn te integreren.

VEGASWING

Onze VEGASWING-serie voert nauwkeurige niveaumetingen uit met een vibratieschakelaar: bij contact met het product geeft de schakelaar een schakelopdracht af. Sensoren uit deze serie worden gebruikt voor overvulbeveiligingen en leegmeldingen.

VEGAPOINT

Sensoren uit de VEGAPOINT-serie voeren capacitieve niveaumetingen uit. De capacitieve sensor en de tank vormen de twee elektroden van een condensator. Verandert het niveau, dan wordt er een schakelsignaal afgegeven. Veelvoorkomende toepassingen zijn overvulbeveiliging, droogloopbeveiliging en olie-, water- en schuimdetectie.

Live Demo

In de Live Demo van 30 minuten worden via een chatfunctie alle vragen van de deelnemers beantwoord. Dit webinar is onderdeel van een serie van vier Live Demo’s voor de voedingsmiddelenindustrie. Het vorige webinar ging over druksensoren.

Aanmelding Vega-webinar radarsensoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.