VEGA Live Demo Online over inhoudsmeting - Bulkgids Ga naar hoofdinhoud

VEGA Live Demo Online over inhoudsmeting

Vega's webinar Food: niveau- of drukmeting

De inhoud van een silo of tank kan worden bepaald met een druksensor maar ook een niveau-sensor. In de food-industrie zijn druksensoren gemeengoed, al hebben ze hun beperkingen. Moderne niveau-sensoren kunnen een goed alternatief zijn.

Voor de inhoudsmeting van een silo of tank was de inzet van een niveausensor tot voor kort niet een voor de hand liggende optie. De sensoren waren namelijk vaak te groot voor inbouw in bestaande applicaties. Dankzij de introductie van compacte, fit-for-purpose radarsensoren vormen ze nu wél een alternatief.

VEGA Live Demo

In een derde VEGA Live Demo (uit een serie van 4 webinars voor de food-industrie) wordt ingegaan op de voor- en nadelen van beide meettechnieken, rekening houdend met de diverse applicaties. Product-specialisten Marc ter Maat en Lode Simons bespreken tijdens het halfuur durende webinar de eigenschappen van druk- en niveausensoren. Vragen van deelnemers worden tijdens de chat beantwoord.
De Live Demo wordt twee keer gepresenteerd; op 2 en 5 november, beide dagen om 10:00 uur of 14:00 uur. Aanmelding Live Demo.

Zie ook Terugkijken: VEGA-webinar radarsensoren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.