Digitale Magazines

In deze digitale magazines besteedt Bulkgids uitgebreid aandacht aan actuele onderwerpen binnen Solids Processing & Handling.

Nauwkeurige weging en dosering twee-eenheid

U kent als geen ander de uitdagingen van weeg- en doseersystemen bij de verwerking van stortgoed. Naast kwaliteit vraagt uw klant om nauwkeurige facturering. Aan u de uitdaging om een bepaalde grondstof of ingrediënt in een heel bepaalde hoeveelheid, met een welomschreven nauwkeurigheid in een proces, silo of schip te doseren. En dan hangt bij continuprocessen de per tijdseenheid te doseren hoeveelheid materiaal af van de hoeveelheid samengestelde stoffen. En daar speelt naast het mechanische aspect ook de besturing van een weeg- en doseersysteem een bepalende rol. We zetten van beide de belangrijkste trends voor u op een rij. Bekijk deze editie.

Zeven om te zuiveren

Om tot een zuiver product te komen, spelen zeven een belangrijke rol. Soms om deeltjesgrootte te controleren, de zogenaamde testzeven. Maar in de recycling gebruiken ze weer fractioneerzeven omdat monostromen nou eenmaal meer opbrengen. En een derde categorie, de controlezeven dienen om product bij de in- en uitvoervoer en op verontreiniging en op kwaliteit te controleren. We nemen u mee in de diverse mogelijkheden. Bekijk deze editie.

Mengen

Deze editie staat volledig in het teken van mengen. Uw toegevoegde waarde zit hoogstwaarschijnlijk in het mengen. En dat woord ‘toegevoegde’ vraagt om kwaliteit. Daar haalt u uw rendement mee. In deze uitgave nemen we u mee in verschillende mengprincipes. Wellicht bekend maar toch handig als we ze nog even voor u op een rij zetten. Bekijk deze editie.

Het digitale magazine van Bulk verschijnt 1 x per jaar. Elke editie heeft een ander thema, meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Lida Meyers, 06 – 42759522 of mail naar [email protected]