Digitale Magazines

In deze digitale magazines besteedt Bulkgids uitgebreid aandacht aan actuele onderwerpen binnen Solids Processing & Handling.

Zeven om te zuiveren

Om tot een zuiver product te komen, spelen zeven een belangrijke rol. Soms om deeltjesgrootte te controleren, de zogenaamde testzeven. Maar in de recycling gebruiken ze weer fractioneerzeven omdat monostromen nou eenmaal meer opbrengen. En een derde categorie, de controlezeven dienen om product bij de in- en uitvoervoer en op verontreiniging en op kwaliteit te controleren. We nemen u mee in de diverse mogelijkheden. Bekijk deze editie.

Mengen

Deze editie staat volledig in het teken van mengen. Uw toegevoegde waarde zit hoogstwaarschijnlijk in het mengen. En dat woord ‘toegevoegde’ vraagt om kwaliteit. Daar haalt u uw rendement mee. In deze uitgave nemen we u mee in verschillende mengprincipes. Wellicht bekend maar toch handig als we ze nog even voor u op een rij zetten. Bekijk deze editie.

De digitale magazines van Bulkgids verschijnen 7 x per jaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om als bedrijf opgenomen te worden in één van de volgende edities van onze digitale magazines? Of heeft u andere vragen? Bekijk onze contactpagina.