Ga naar hoofdinhoud

Symposium sproeidrogen en promotie

Gesproeidroogd melkpoeder

Wageningen University & Research (WUR) belegt voorafgaand aan de promotie van Evelien Vaessen een online symposium over het sproeidrogen van fermenten en levende bacteriën.

Het online mini-symposium op maandag 12 oktober wordt geïntroduceerd door dr Maarten Schutyser (WUR/NWGD) en dr Heidy den Besten (WUR). Op het programma staan de volgende presentaties:

  • Fermenting more than yoghurts: infant milk ingredients produced by fermentation; dr Martijn van der Hoeven (Nutricia R&D)
  • Particle morphology linked to survival of lactic acid bacteria during drying; Isabel Siemons (WUR)
  • Improving the survival of beneficial bacteria during drying and storage by taking advantage of bacterial adaptation; prof. Romain Jeantet (Agrocampus Ouest, Rennes, France)
  • Applications of pulsed electric fields for the food industry; dr Rian Timmermans (WUR)

Na het symposium vindt de promotie plaats van Evelien Vaessen op basis van haar proefschrift ‘Pulsed electric field pre-treatment for drying of living bacteria’. Voor het bijwonen van de promotie; e-mail [email protected].

Registratie voor het mini-symposium, e-mail [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.