Ga naar hoofdinhoud

iOnLogistics’ order-to-cash tool

Alle verplaatsingen van Bulk worden in iTOS ingevoerd

iOnLogistics heeft een doelmatige order-to-cash tool voor overslagterminals ontwikkeld. Deze IT-oplossing waarborgt een efficiënte stroomlijning van zowel goederenstromen als administratieve en financiële processen.

iOnLogistics laat zich fonetisch lezen als ‘eye on logistics’, ofwel ‘oog op logistiek’, en dat is precies de kracht van dit Belgische IT-bedrijf. iOnLogistics heeft met een scherpe blik op de behoeften van overslagterminals en verladers een doelmatige order-to-cash tool ontwikkeld. Met de IT-oplossing kunnen op- en overslagterminals en verladers hun logistieke activiteiten optimaliseren. Behalve een maximale efficiëntie levert dat de gebruikers ook een aanzienlijke verlaging op van de operationele kosten.

Tool

De basis van dit succes is de order-to-cash tool iTOS. De sterkte van het Terminal Operating System (TOS) schuilt in de combinatie van een performante webgebaseerde architectuur met geïntegreerde modules voor alle logistieke activiteiten, operaties en workflows. Het stroomlijnt zowel goederenstromen als administratieve en financiële processen en houdt deze te allen tijde eenduidig en inzichtelijk.

IT-oplossingen

In tegenstelling tot generieke IT-oplossingen, die een one-size-fits-all benadering hanteren, is iTOS ontwikkeld met een diepgaand begrip van de specifieke behoeften en werking van op- en overslagterminals en verladers. iOnLogistics is gestart met de vragen: “Hoe ziet de huidige bedrijfsvoering eruit in de wereld van bulk- en breakbulk-havenactiviteiten? En welke koers zal deze sector in de toekomst varen?” Het antwoord op deze vragen is samengevat in de iTOS order-to-cash tool.

Lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.