Ga naar hoofdinhoud

Ausloos verpakkingslijn voor Ropapharm

Technipes Futura afzakinstallatie

Ausloos heeft aan Ropapharm International in Zaandam een volautomatische zakvulmachine en robot palletiser geleverd voor de verpakking van additieven op basis van oregano, voor diervoeders.

De nieuwe verpakkingslijn is in de plaats gekomen van een semi-automatische verpakkingsmachine en een minder nauwkeurige robot palletiser. De nieuwe lijn heeft de flexibiliteit van het verpakkingsproces verbeterd, de stapelkwaliteit verhoogd en het werk van de operators aanmerkelijk verlicht.
Ausloos installeerde een Technipes Futura verpakkingsmachine voor openmond zakken. De machine kan snel omschakelen naar andere producten. De verpakkingsmachine heeft twee afzonderlijke, dubbele schroefdoseringen voor verschillende producten. Alle product-contactdelen en het frame van de machine zijn uitgevoerd in roestvaststaal. Om een maximale vulling te krijgen worden de poeders in de zak getrild. De afgevulde zakken worden geseald én genaaid. Een Winner 250 robot palletiser stapelt de zakken nauwkeurig op pallets.

Meer over Ausloos Verpakkingstechniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.