Ga naar hoofdinhoud

Comav automatische zakkensnijmachines

Comav zakkensnijmachine

De zakkensnijmachines van Comav zijn in combinatie met de mechanische en pneumatische transportsystemen van het Italiaanse bedrijf bij uitstek geschikt voor onder meer het automatisch vullen van bulkwagens.

Met meer dan 40 jaar ervaring is Comav in staat te voldoen aan de behoeften van de logistieke markt. Zo zijn de zakkensnijmachines leverbaar in automatische en semi-automatische uitvoeringen, al dan niet met Atex- of EC 1935/2004-certificaat. De machines zijn leverbaar met volle pallet-units en stapelaars voor lege pallets. Andere opties zijn hydraulische persen, wisselkleppen en doseersluizen voor pneumatische transportsystemen alsmede speciale reinigingsinstallaties voor de zakken. De machines staan bekend om hun betrouwbaarheid, robuuste uitvoering, hoge capaciteit, flexibiliteit en veiligheid. Ook zijn ze kostenbesparend, aangezien de zakken volledig worden geleegd en de inzet van operators tot een minimum kan worden beperkt.

Minder ziekteverzuim

Een investering in een half- of volautomatische zakkensnijmachine voorkomt ziekteverzuim als gevolg van het handmatig tillen en opensnijden van de zakken. Er zijn cijfers waaruit blijkt dat de handling van zware lasten mede-oorzaak is van meer dan 33% van werk gerelateerde letsels.
De Comav zakkensnijmachines zijn leverbaar voor capaciteiten van 40 tot 1200 zakken per uur. De machines kunnen desgewenst klantspecifiek en volledig in roestvaststaal worden uitgevoerd en Atex-gecertificeerd.

Comav wordt vertegenwoordigd door SSC Spierenburg Solids Components

Comav SVR Comfort zakkensijmachine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.