Ga naar hoofdinhoud

Dinnissen Multisize Sample Carrousel

Dinnissen Multisize Sample Carousel

Dinnissen Process Technology presenteert de Multisize Sample Carrousel waarmee automatisch monsters van verschillende groottes kunnen worden genomen. De volgorde en frequentie van de monsters zijn instelbaar.

De Multisize Sample Carrousel maakt het mogelijk om in serie monsters te nemen voor diverse doeleinden. Denk aan een startmonster, chemisch monster, bacteriologisch monster, uurmonster of batchmonster. De carrousel is leverbaar met 8 tot 20 posities, met monstergrootten van 10 tot 1.000 gram. Het systeem verzamelt de monsters zonder menselijke tussenkomst. Alle productcontactdelen kunnen zonder gereedschap worden verwijderd. De materiaal-certificaten voor de productcontactdelen worden standaard meegeleverd.

Bemonsteringsproces

Dinnissen Process Technology stelt samen met de klant een plan op om een zo efficiënt mogelijk bemonsteringsproces te creëren, afgestemd op zijn specifieke situatie. De Multisize Sample Carousel kan naadloos in nieuwe en bestaande productielijnen worden geïntegreerd en brengt downtime terug tot een minimum.

Multisize Sample Carrousel van Dinnissen Process Technology
Multisize Sample Carrousel van Dinnissen Process Technology

Zie ook Vullen en palletiseren in één Dinnissen-station

Meer over Dinnissen Process Technology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.