Ga naar hoofdinhoud

Gpi kookketels voor piccalilly

Medewerker bij nieuwe kookketel

Gpi De Gouwe heeft aan Van der Kroon Food Products twee kookketels geleverd voor de bereiding van piccalilly. Met de nieuwe proceslijn is de productiecapaciteit van het bedrijf verdubbeld.

Van der Kroon Food Products in Bergen op Zoom levert augurken, zilveruitjes, tafelzuren en piccalilly aan zowel de horeca als de detailhandel. Met de uitbreiding van het pand in 2019 ontstond de mogelijkheid om de productiecapaciteit voor piccalilly te verdubbelen door een nieuwe proceslijn te bouwen. Van der Kroon nam hiervoor adviesbureau Synergo in de arm.

Kookketels

Op voordracht van Synergo ontwierp en produceerde Gpi De Gouwe twee identieke 1200 liter kookketels met ankerroerwerk. Het project werd afgerond met een FAT (Factory Acceptance Test). Met de nieuwe productielijn – waar de twee kookketels onderdeel van zijn – produceert het bedrijf op jaarbasis ruim 500.000 potten.
De capaciteitsuitbreiding biedt Van der Kroon Food Products ook de mogelijkheid om andere producten op de markt te gaan brengen, zoals chutneys.

Bedrijfsgegevens Gpi Tanks en Process Equipment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.