Ga naar hoofdinhoud

Krachtige plaatwalsmachines voor handling bulkmateriaal

Platenwals Mach4Metal

Een bedrijfszekere, snelle doorvoer en behandeling van bulkmateriaal is essentieel voor een succesvol productieproces. Om bijvoorbeeld stalen voorraadsilo’s in de juiste vorm te krijgen, zijn plaatwalsmachines noodzakelijk. Aangezien de silo’s tegenwoordig steeds groter en robuuster worden uitgevoerd, zijn krachtpatsers nodig om de karakteristieke trechtervormen te creëren.

Mach4Metal, leverancier van gebruikte metaalbewerkingsmachines voor de industrie, is specialist in machines voor plaatbewerking. Er is een breed assortiment van 3 of 4 rol hydraulische (a-)symmetrische platenbuigers en plaatwalsen voor diverse dikteformaten staalplaten, zonder of met CNC-besturing. Dit soort machines zijn geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten zoals Haeusler, Farros, Faccin en DAVI en staan erom bekend dat ze met hun kracht en vermogen een hoge staalkwaliteit en grote plaatdiktes kunnen vervormen in de gewenste dimensies. Dat maakt de productie van hoogwaardige, grote en zware silo’s mogelijk.

Hoge kwaliteitsstandaard

Met behulp van onze plaatwalsmachines worden stalen silo’s gefabriceerd voor diverse bedrijfstakken in bijvoorbeeld de procesindustrie en de petrochemie (brandstoftanks bijvoorbeeld). De toegepaste silo’s in deze sectoren moeten aan een hoge kwaliteitsstandaard voldoen. De gebruikte plaatwalsmachines, die wij dagelijks op voorraad hebben, staan wat dat betreft hun mannetje. Dit soort machines zijn nieuw vrij schaars in de markt, dus bouwers van dit soort tankinstallaties moeten verzekerd zijn van een degelijke, gebruikte plaatrol.
Gezien de jarenlange ervaring met plaatwalsmachines is Mach4Metal in staat om de potentiële kopers deskundig te adviseren over de opties en specificaties van dit soort machine. Zodoende zal de klant snel over de juiste machine beschikken. Transport vanuit het magazijn in Babberich naar de opstelplaats bij de klant wordt verzorgd.

Decoilers

Naast plaatwalsmachines heeft Mach4Metal ook decoilers in haar assortiment. Op dit soort machines wordt een rol staal rechtstreeks tot staalplaat verwerkt. Het staal wordt afgerold en over de breedte gesneden. Vrijwel elke gangbare staaldikte van 0,4 tot 4 mm is te verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.