Ga naar hoofdinhoud

Lybover zet in op 3D-scanning

Engineering op basis van 3D scan

De Lybover groep zet volop in op 3D-scanning als instrument voor de engineering van haar projecten. Inmiddels wordt deze technologie standaard aan klanten voorgesteld.

Met 3D-scanning kan in veel gevallen op tijd en kosten van de engineering worden bespaard. Zo zijn hiermee al meer dan 100 projecten succesvol opgeleverd. “De voordelen zijn legio. We meten sneller en correcter, en de pre-engineering is completer”, aldus Yves Vandenhende, head of production / head of projects van Lybover Metal. “We vermijden daarmee rework of verrassingen tijdens montage. Minder opmetingen op hoogte en minder aanwezigheid op de werf verhogen de veiligheid. Dit jaar willen we aan de hand van een reeks seminaries en een informatiecampagne de voordelen van 3D-scanning en engineering laten ontdekken.”
Lybover groep telt meer dan 200 medewerkers en is internationaal actief op het gebied van ontstoffing, recycling, bulk handling, brandbeveiliging, productie van stalen en roestvrijstalen componenten en industriële montages.

Bedrijfsgegevens Lybover Metal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.