Ga naar hoofdinhoud

1500+ bezoekers Solids Antwerpen

Bezoekers Solids Antwerpen 2018

De tiende editie van Solids Antwerpen op 17 en 18 oktober 2018 in Antwerp Expo is bezocht door ruim 1.500 professionals uit diverse industriële sectoren, zoals food, feed, chemie, metaal en recycling.

Zowel organisator Easyfairs – die deze week in België werd uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar 2018′ – en de ruim 120 exposanten waren erg te spreken over de bezoekerskwaliteit.

Beursvloer

Onder de exposanten waren prominente namen als Aerzen Belgium, AZO, Coperion, Dinnissen, Euro Manchetten & Compensatoren,  J-Tec Material Handling, Lutze Conveying Belux, MATEC massagoed techniek, Muller Beltex, Rice Lake Weighing Systems en TBMA België. Naast een goedgevulde beursvloer was er ook een kennisprogramma met presentaties van European Hygienic & Design Group (EHEDG), Cleantech Flanders en Flander’s Food.

Happy hour

Voor de eerste keer was de beursvloer op woensdag geopend tot 19.00 uur in plaats van 17.00 uur. Tussen 18.00 en 19.00 uur was er een Happy Hour voor bezoekers en exposanten met een netwerkborrel, aangeboden door Easyfairs. “Dit initiatief werd erg gewaardeerd”, zei Marita Marcelis namens de organisatie.

Volgende editie

De volgende editie van Solids Antwerpen vindt plaats op 21 en 22 oktober 2020. Wie eerder dan in 2020 de stortgoed verwerkende industrie wil ontmoeten, is welkom op Solids Rotterdam, op 2 en 3 oktober 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.