Ga naar hoofdinhoud

ACB Group viert 25 jarig jubileum

ACB Tansportbanden in Horst

ACB Group uit Horst, bekend van ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO Solutions, viert deze maand het 25-jarig jubilieum.

Het bedrijf was bij de oprichting in 1994 gevestigd in de kelder van een woning aan de Westerholtstraat in Horst. Een jaar later werd een oude champignon cel betrokken aan de Massenweg in Melderslo. Aan het einde van 1995 vestigde ACB zich aan de Stationsstraat 125 in Horst. Deze locatie, waar het bedrijf nu nog steeds is gevestigd, bood voldoende groeimogelijkheden. In 2015 kwam met de overname van TB Transportbandenservice ook een vestiging in Doetinchem. In 2017 betrok ARCO, een dochterbedrijf van de ACB Group, een pand aan de Venrayseweg 141 in Horst. Tussentijds is de vestiging aan Stationsstraat meermalen uitgebreid. Momenteel beslaat het bedrijf 2500 vierkante meter kantooroppervlak en 10.000 vierkante meter productieruimte.

Transportbanden en toebehoren

ACB Transportbanden is actief in de vervangingsmarkt van transportbanden en levert toebehoren en een groot assortiment onderdelen aan klanten in onder meer de food, feed, recycling en op- en overslag industrie. Sinds 2004 beschikt het bedrijf over een hal voor constructie- en assemblagewerkzaamheden.

ARCO Solutions

In 2016 kreeg de constructietak onder de naam ARCO Solutions een eigen identiteit. ARCO Solutions ontwikkelt en levert totaaloplossingen voor het automatiseren van productieprocessen. De directie bestaat uit Albert Vermeulen (sinds 1994), Ralph Wijnands (sinds 2010) en Mart Verstraaten (sinds 2018).
Bij het bedrijf werken momenteel 115 mensen. Het jubileumjaar wordt ook gebruikt om geld in te zamelen voor Stichting Funpop, een openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking.

Zie ook ACB vervangt elevatorbanden

Bedrijfsgegevens ACB Transportbanden & Onderdelen Horst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.