Ga naar hoofdinhoud

Adbulco Trading stopt

Dolf Vernooij

Dolf Vernooij stopt wegens pensionering met zijn bedrijf Adbulco Trading BV. Hij blijft echter zijn kennis en ervaring inzetten onder de naam Adbulco Technical Support.

Adbulco Trading BV leverde de stortgoed verwerkende industrie gedurende de afgelopen twintig jaar een reeks van componenten en transportsystemen, waaronder afsluiters, roterende sluizen, wisselkleppen, magneetseparatoren, filters, bemonsteringssystemen, transportschroeven en bigbag-stations. Daarvoor was Dolf Vernooij twaalf jaar werkzaam bij DMN Westinghouse.

Technische oplossingen

Dolf Vernooij gaat vanaf volgend jaar onder de vlag van Adbulco Technical Support zijn kennis en ervaring inzetten voor de realisatie van technische oplossingen op het gebied van alternatieve energie (vergassen, torrefactie, pyrolyse) en onder meer het transport van cement. Op het gebied van componenten wordt de samenwerking met Meister Gerätetechnik in Königsbrunn, BK-Armaturen in Wuppertal (Duitsland) en Britton Procol Valves in Bideford (UK) verder geïntensiveerd.

Provisiebasis

De dienstverlening van Adbulco Technical Support vindt plaats op provisiebasis. Klanten worden direct bediend door de producent maar ondersteund met de vertrouwde service van Adbulco. Op 1 januari 2021 gaat Adbulco Technical Support van start en worden de werkzaamheden van Adbulco Trading BV formeel beëindigd.

Bedrijfsgegevens Adbulco Technical Support

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.