Ga naar hoofdinhoud

Arodo-lijn voor Vilofoss diervoeders

Een Arodo zakkenvulmachine

Vilofoss diervoeders heeft in het kader van de modernisering en uitbreiding van haar productiecapaciteit Arodo opdracht gegeven voor het ontwerp en de levering van een verpakkingslijn.

De nieuwe verpakkingslijn omvat een afzakinstallatie, een palletiser, transportbanden en de aansluiting op een automatisch pallet-transportsysteem van en naar een magazijn. Goede ervaringen van Vilofoss met eerder door Arodo geleverde zakkenvulmachines en palletisers gaven ook voor dit project de doorslag om met het bedrijf in zee te gaan.
De nieuwe lijn is voorzien van een verbeterd zakkensluitsysteem (met als resultaat een visueel betere en volledig schone verpakking) en heeft een 20% grotere capaciteit. De toegepaste weeg- en doseertechnologie maakt een snelle en restvrije reiniging mogelijk, zodat productwissels kunnen plaatsvinden zonder contaminatierisico’s. Na het voltooien van een door het ERP aangestuurde productieorder volgt automatisch een bevestiging van de uitgevoerde opdracht. Zo wordt het complete productieproces gedocumenteerd en is elke zak traceerbaar.

Vilofoss Group

De Vilofoss Group, met hoofdzetel in het Deense Frederica en vestigingen in heel Europa, is wereldwijd toonaangevend producent van minerale voeders. Naast vitaminen en mineralen levert Vilofoss ook melkvervangers voor koeien en varkens en andere veterinaire producten.

Zie ook Directiewisseling Arodo

Bedrijfsgegevens Arodo bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.