Ga naar hoofdinhoud

Bestuurswisseling Machevo

Humberto Tan en Machevo-voorzitter Perry Verberne

Op een drukbezochte Machevo Connect onder dagvoorzitterschap van Humberto Tan heeft de Machevo-vereniging onder andere een bestuurswisseling bekend gemaakt.

Zo’n 120 leden en gasten van de Machevo & Bulk Vereniging woonden op 5 november 2019 in het Evoluon te Eindhoven de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de vereniging bij. De ALV werd traditiegetrouw gecombineerd met Machevo Connect, hét netwerk-evenement voor de procesindustrie. Onder het bezielende dagvoorzitterschap van Humberto Tan zijn presentaties verzorgd door Gabriele Luna (central purchasing manager van Refresco Europe) en Remco Kok (ceo Stegeman). Ook ging Humberto Tan in gesprek met zakenman Dirk Scheringa (ceo van DSB Bank en voormalig voorzitter van voetbalclub AZ).

Bestuurswisseling

Als onderdeel van de ALV is een bestuurswisseling voorgesteld naar aanleiding van het aftreden na 17 jaar van Frans Bakker (directeur Dinnissen Process Technology). De leden gingen met een applaus akkoord met de voordracht van Andrea van Loon (Euro Manchetten & Compensatoren). Zij is daarmee de eerste vrouwelijke bestuurder van de Machevo & Bulk Vereniging.

Financiën

Penningmeester Yves Willems deed verslag van de financiën van de vereniging en gaf een toelichting op de begroting. De verificatiecommissie is akkoord gegaan met de boekhoudcontrole bij Verkerk Adviseurs. In de verificatiecommissie is Kurt Heidsieck (Precia-Molen) opgevolgd door Anne Marijke Zwarts (Hitma). Overeenkomstig de ‘dakpanconstructie’ blijft Egber Smits (SLB Group) nog één jaar aan in de verificatiecommissie.

Vakbeurzen

Na een terugblik van Michiel Schröder (Easyfairs) op de geslaagde vakbeurzen Solids en Pumps & Valves in Rotterdam Ahoy, werd de blik vooruit gericht op de vakbeurs Industrial Processing in 2020. De Machevo-vereniging bereidt voor deze vakbeurs weer een gemeenschappelijke stand voor haar leden voor. Ook wordt gewerkt aan ‘Machevo Hotspots’ voor de vakbeurzen Solids Dortmund (2020), Powtech (2020), Anuga Foodtec (2021) en Achema (2021).

Machevo-bestuurslid Andrea van Loon in gesprek met Humberto Tan (foto Cynthia Meijer – CM Communication Support)
Anne Marijke Zwarts (Hitma) als eerste vrouw in de Machevo verificatiecommisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.