Ga naar hoofdinhoud

Beumer app voor verpakkingslijnen

Beumer Group heeft de ‘Beumer Overall Operation Monitoring’ app ontwikkeld, een applicatie waarmee medewerkers te allen tijde een overzicht kunnen krijgen van alle relevante parameters van hun verpakkingslijn op hun mobiele apparaten. De applicatie toont de werkelijke status van beschikbaarheid, prestatie en kwaliteitsniveau’s, evenals het energie- en persluchtverbruik. Dit zorgt voor een efficiënte werking van alle systemen. Het programma kan aangepast worden aan klantspecifieke eisen.

Met deze ontwikkeling komt de Beumer Group nog een stapje dichter bij Industry 4.0. Beumer Overall Operation Monitoring stelt gebruikers namelijk in staat continu de status van de vul-, palletiserings- en verpakkingsmachines, die op hun systeem zijn aangesloten, via hun mobiele apparaten te bekijken. De app laat duidelijk alle lijnen zien met hun belangrijkste parameters. Dit geeft personeel belangrijke informatie over de effectiviteit van de gehele lijn: beschikbaarheid, prestatie en kwaliteitsniveau van de hele lijn of van een enkele machines, energie en persluchtverbruik. De klant kan snel alle gegevens evalueren die te zien zijn in een prestatie-vergelijking of diagram

Gebruikers kunnen de nieuwe app aan hun eigen specifieke eisen aanpassen, parameters en verdere dashboards kunnen worden toegevoegd.

Bedrijfsgegevens Beumer Group Benelux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.