Ga naar hoofdinhoud

Digitale transformatie van onderhoud

Digitale transformatie van onderhoud

Op 20 en 21 februari 2019 vindt de tiende editie plaats van de vakbeurs Maintenance Dortmund. Het thema van het evenement is de digitale transformatie van onderhoud.

De jubileum-editie van Maintenance Dortmund maakt een gemeenschappelijk kenmerk van veel nieuwe producten en diensten zichtbaar: digitalisering. “Dit zal ook blijken tijdens de voordrachten op het ScienceCenter en SolutionCenter”, aldus beursmanager Maria Soloveva van Easyfairs Deutschland GmbH. De beursorganisator verwacht dat de ruim 200 exposanten meer dan 5000 bezoekers zullen ontvangen. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Pumps & Valves Dortmund.

Digitale transformatie
Onder het thema ‘De digitale transformatie van onderhoud” wordt op het ScienceCenter een ondersteunend programma van topniveau gepresenteerd. Hiertoe worden bijdragen geleverd van onder meer het Fraunhofer IML en diverse universiteiten. Daarnaast zullen exposanten in het SolutionCenter innovatieve oplossingen presenteren.

Smart Maintenance
Na de succesvolle lancering vorig jaar vindt opnieuw de conferentie Smart Maintenance plaats, georganiseerd door Süddeutsche Verlag Veranstaltungen en ondersteund met een VDI Expert Forum. Voor het eerst is er een StartUp Area waar jonge bedrijven en startende ondernemers innovatieve oplossingen en ideeën presenteren.

Doelgroep
De doelgroep van Maintenance Dortmund omvat professionals uit onder meer de (petro)chemie, voedingsmiddelenindustrie, mineralenindustrie, papier, recycling, energiemarkt en metaalsector. De bezoekers kunnen rekenen op technische oplossingen en diensten op het gebied van onderhoud, inspectie, reparatie, industriële software en IT, activabeheer, consultancy, arbeidsveiligheid, technische planning, meet- en regeltechniek, alsmede hydraulica, pneumatiek en aandrijftechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.