Ga naar hoofdinhoud

Droge en natte processen verbonden

De vakbeurzen Solids en Pumps & Valves op 2 en 3 oktober 2019 in Rotterdam Ahoy laten zien dat droge en natte processen geen gescheiden werelden zijn.

“Weliswaar hebben de fluids en solids handling elk hun specifieke technologieën, maar die zijn in de praktijk vaak samen in één productieproces terug te vinden”, zegt Michiel Schröder namens beursorganisator Easyfairs. “Ook hebben beide werelden de raakvlakken van procesinstrumentatie en meet- en regeltechniek. Dit is zichtbaar op de Instrumentation Area, die letterlijk de verbindende straat is tussen Solids en Pumps & Valves. Enkele standhouders op de Instrumentation Area zijn Endress+Hauser, Krohne, Festo, Yokogawa en Vega.”

Compleet overzicht

Bezoekers vinden op het combineerde evenement apparaten, machines en systemen voor de verwerking, het transport en de opslag van vaste stoffen en vloeistoffen. Solids en Pumps & Valves biedt daarmee bezoekers gelegenheid om op een efficiënte manier een compleet beeld te krijgen van het huidige aanbod van oplossingen; op component- en installatieniveau.

Deelnemers

Op Pumps & Valves staan onder meer Eriks, Iwaki, Distrimex, Bray Controls, AVK, Georg Fischer, Netzsch Pompen, Duijvelaar Pompen en SPX Flow. Enkele deelnemers van Solids zijn Aerzen, Azo, De Koningh, Dinnissen, J-Tec, Matec, Polem, Schoeller Allibert, TBMA en VDL Industrial Products. “Die partijen vertegenwoordigen grote expertise. Dat maakt dit evenement onmisbaar voor iedere professional actief in de procesindustrie”, aldus Schröder.

Conferentieprogramma

Solids en Pumps & Valves heeft ook een conferentieprogramma om zowel kennis als best practices over te dragen. Onder het motto ‘wie niet deelt, kan ook niet vermenigvuldigen’ verzorgen experts in hun vakgebied een reeks van voordrachten in de theaters op de beursvloer.

Smart badge

Alle beursbezoekers krijgen bij binnenkomst een smart badge. Hiermee kunnen zij eenvoudig informatie verzamelen door de smart badge bij de voor hen relevante stands te laten scannen. Na afloop van het bezoek ontvangen de bezoekers de informatie direct in hun mailbox.

Bekijk de video op Youtube:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.