Ga naar hoofdinhoud

Empack online only

In 2020 geen fysiek Empack-terras meer

Empack Reconnect zal op donderdag 17 september enkel doorgang vinden als een volledig online evenement. Dit betekent dat de fysieke vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht niet doorgaat.

Onlangs werd Empack Reconnect nog aangekondigd als eerste hybride verpakkingsevenement (van 15 t/m 17 september 2020 in Jaarbeurs Utrecht), maar de meerderheid van de community blijkt de voorkeur te geven aan een uitsluitend online editie. Easyfairs faciliteert daarom een digitale omgeving (website, LinkedIn, Facebook en Twitter) voor kennisuitwisseling en het maken van afspraken tussen bezoekers en exposanten.

Virtuele vakbeurs

“We gaan de Nederlandse verpakkingsindustrie bij elkaar brengen met een compleet virtuele vakbeurs”, zegt Irma de Hoon, Group Event Director bij Easyfairs. “Bezoekers kunnen zo online in contact komen met meer dan 300 exposanten, sprekers en andere professionals. Daarnaast heeft de bezoeker de mogelijkheid om één-op-één te praten met andere aanwezigen in netwerklounges gericht op thema’s zoals compensatie en reductie van C02, voedselveiligheid en voedselverspilling, de kracht van kunststof en de ontwikkelingen in e-commerce.”
Het inhoudelijke programma omvat interactieve sessies waarbij iedereen zijn eigen online weg kan kiezen. Ook is er een online innovatie-galerij.

Next level

Voor Empack Reconnect wordt op Next Level, de moderne bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem, een hoofdpodium gerealiseerd. Tanee Plat, marketeer Empack : “Op Next Level beschikken we over de ruimte en zijn alle technieken aanwezig. Hier komen live sprekers aan het woord die weer te zien zijn via het online platform. We richten één congreszaal in als opname-studio”.
Het beursteam van Empack werkt voor de realisatie van de virtuele vakbeurs samen met het online event platform Swapcard en het audiovisuele productieteam van ATG.

Registratie

De virtuele beurs gaat live op donderdag 17 september van 10.00 tot 15:30 uur. Deelnemers dienen zich vooraf te registeren via www.empack.nl. In 2021 vindt Empack weer fysiek plaats op 31 maart en 1 april in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.