Ga naar hoofdinhoud

Flexicon opent kantoor in Frankrijk

Flexicon systemen

Flexicon (Europe) Ltd heeft in Frankrijk een kantoor geopend om de Franse markt te bedienen met de verkoop van machines en de engineering van projecten.

De nieuwe locatie in Dijon wordt geleid door Emmanuel Decoeur, die sinds 2001 verschillende technische functies heeft vervuld voor een groot drankenbedrijf. Hij is getraind op het Europese hoofdkantoor van Flexicon in Kent, Engeland. Het verkoopkantoor in Dijon heeft volledige toegang tot alle informatie over de inmiddels meer dan 22.000 installaties die Flexicon wereldwijd heeft gerealiseerd.

Verkoopkantoren

Flexicon, met het hoofdkantoor en fabrieken in de USA, is een toonaangevende producent van machines en componenten voor de verwerking van stortgoederen. Het bedrijf heeft sinds 1989 een Europees productie- en verkoopkantoor in Kent, dat in 2002 met de helft is vergroot. Ook heeft Flexicon productiefaciliteiten in Australië en Zuid-Afrika. Het bedrijf heeft daarnaast verkoopkantoren in Chili, Singapore, Indonesië, Barcelona (sinds 2015) en het Duitse Aschaffenburg (sinds 2016).

Flexicon wordt in Nederland vertegenwoordigd door MATEC massagoed techniek.

Emmanuel Decoeur, regional sales manager Flexicon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.