Ga naar hoofdinhoud

FLIR warmtesensor als corona-koortsmeter

Warmtesensor voor koortsmeting

FLIR introduceert de A400/A700-warmtesensor. De eerste bestellingen zijn voorbehouden aan instellingen die het instrument inzetten als koortsmeter om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De FLIR A400/A700 is een vaste camera-oplossing voor bewakingsapparatuur, productielijnen en kritieke infrastructuur. De configureerbare camerasystemen bieden een nauwkeurige, contactloze temperatuurbewaking voor een breed scala aan disciplines.

Thermal Smart Sensor-configuratie

FLIR levert de A400/A700-camera’s in twee configuraties. De Thermal Smart Sensor-configuratie, aanbevolen voor het meten van verhoogde huidtemperatuur, is voorzien van edge computing om snelle beslissingen mogelijk te maken. Daarnaast voert FLIR momenteel bètatests uit voor een geautomatiseerde screening van verhoogde huidtemperatuur, in het kader van de United States Food and Drug Administration. FLIR gaat in het tweede kwartaal van 2020 een aankondiging over deze toepassing delen.

Image Streaming-configuratie

De Image Streaming-configuratie is met name gericht op het optimaliseren van procescontrole en kwaliteitsbewaking en de identificatie van mogelijke defecten die kunnen resulteren in het stilleggen van een productielijn. Afhankelijk van de benodigde resolutie wordt gekozen voor de A400- of A700-camerabehuizing met hun respectievelijke lenzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.