Ga naar hoofdinhoud

FOODTECH learnShops-programma

FOODTECH 2012 op 23 en 24 mei in Autotron Rosmalen presenteert op beide dagen een praktijkgericht learnShops-programma waarin NVDO en NVC diverse onderwerpen de revue zullen laten passeren.

Op FOODTECH 2012 worden learnShops verzorgd door de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC). Daarnaast zullen parallel op het Kennisplein onder meer HAS en Syntens voordrachten houden.

Woensdag 23 mei 2012

  • Risicomanagement in relatie tot proces en productie (Traduco – Jan Kamphuis)
  • Gekwalificeerd personeel in de toekomst (HAS Kennis Transfer – Maarten Luijf)
  • Corrosiepreventie in de levensmiddelenindustrie (Corro Vision – Janneke Haarman)
  • Innoveren in gezonde voeding (HAS Kennis Transfer – Joop Vree)
  • Innovatiekansen met nieuwe etiketteringwetgeving (Syntens)
  • De voordelen van co-packing in de voedingsmiddelenindustrie (Vetipak – Mark van der Burgt)
  • Maatschappelijke uitdagingen binnen het MKB (HAS Kennis Transfer – Marcel Spaas)
  • Met HPP: minder derving, minder zout, minder e-nummers, meer voedselveiligheid!
  • (Multivac – Paul Roland)
  • De laatste barrière voor plastics (Jokey – Bart van Groningen)
  • De verpakking als aanjager van duurzamere voedselketens (Wageningen UR Food & Biobased Research – Ulphard Thoden van Velzen)
  • Hoe de chemische verontreiniging van verpakte voeding aan te pakken? (BVI – Liesbeth Van Elsen / Leo Goeyens)
  • Opleidingsadvies op het gebied van food packaging (NVC – Oscar Faber)
     

Donderdag 24 mei 2012

  • Verbeterde kwaliteitsvoorspelling met behulp van sensoren in de keten (NVC – Ger Standhardt)
  • Het gebruik van composteerbare kunststoffen in verpakkingen (Plastics2Pack – Frank Eijkman)
  • Voedselveiligheidscertificatie voor de verpakkingsindustrie (ISACert – Koen Weel)
  • Duurzaam grondstoffenbeheer dempt risico’s (TU Delft – Jan-Henk Welink)
  • Opleidingsadvies op het gebied van food packaging (NVC – Oscar Faber)
  • Investeren in de eigen omgeving om de wereld te kunnen beleveren (VanDrie Group – Henny Swinkels)
  • Conceptontwikkeling, laat je product voor zich spreken (HAS Food Design – Antien Zuidberg)
  • Innovatiekansen met nieuwe etiketteringwetgeving (Syntens)
  • Voedselveiligheid is meer dan alleen poetsen (Bessels architekten & ingenieurs – Gert de Vries)
  • Innoveren in gezonde voeding (HAS Kennis Transfer – Joop Vree)
  • Gekwalificeerd personeel in de toekomst (HAS Kennis Transfer – Maarten Luijf)
  • Maatschappelijke uitdagingen binnen het MKB (HAS Kennis Transfer – Marcel Spaas)

 

Bron: Vakblad Bulk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.