Ga naar hoofdinhoud

Formula Air breidt programma dikwandig leidingwerk uit

Formula Air in Beek en Donk, specialist in industriële filtratie en luchtbehandeling, introduceert 1 januari 2015 een eigen productlijn dikwandig leidingwerk. Ook wordt het centrale, logistiek centrum in Perwez (B) uitgebreid.

Het dikwandig leidingwerk (zie catalogus) kan worden toegepast in bijvoorbeeld stofafzuiging, maar ook in pneumatische transportsystemen en installaties voor rookgasreiniging. Voorts is het mogelijk om in een kort tijdbestek specifieke producten te ontwerpen en te produceren. De onderneming beschikt over een eigen engineering- en productieafdeling, waar ruimte is voor ontwikkeling. Zo kan men voor specifieke toepassingen oplossingen op maat maken. Ook dat gebeurt binnen een korte tijd en volgens hoge kwaliteitsnormen. De producten zijn leverbaar met een Atex-keurmerk. De roestvaststalen componenten zijn leverbaar in gestraalde, maar ook in gebeitste uitvoering. Ze kunnen desgewenst worden voorzien van een slijtvaste coating. De productlijn is verenigbaar met andere gangbare componenten voor dikwandig leidingwerk en is compatible met Jacob- en KMH-systemen. Met de nieuwe productlijn biedt Formula Air haar klanten een hogere kwaliteit tegen een scherpere prijs. “We tonen hiermee aan de klant centraal te stellen”, aldus managing director Ad van Hoof. “We ontzorgen de klant, zodat deze zich op zijn core business kan richten.”

Logistiek centrum
Met de introductie van de productlijn breidt Formula Air ook haar centrale, logistiek centrum in Perwez (België) uit. Aan het bestaande assortiment worden 20.000 artikelen toegevoegd, zodat ook voor dikwandig leidingwerk een snelle levertijd kan worden gegarandeerd. Voorraadproducten die voor 14.00 uur worden besteld, heeft de klant de volgende dag al in huis.
“Snelheid is voor onze klanten essentieel en daarom zijn we erg blij met de uitbreiding van de vaste voorraad dikwandig leidingwerk”, aldus Van Hoof. “Met onze eigen productlijn houden we alle touwtjes in handen en kunnen we nog beter voldoen aan de behoeften van onze klanten. Snelheid is belangrijk, maar we willen daarvoor niet hoeven inboeten op kwaliteit. Met onze eigen productlijn bieden we klanten zowel snelheid, kwaliteit als goede dienstverlening.”

Zie ook  Formula Air introduceert eigen productlijn dikwandig leidingwerk

Zie ook Formula Air vernieuwt machinepark

Bedrijfsgegevens Formula Air BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.