Ga naar hoofdinhoud

Formula Air neemt Slingerland over

Werkplaats Slingerland Techniek

Formula Air Group, totaalleverancier van componenten voor industriële stofafzuiging en ventilatie, neemt Slingerland Techniek over.

Met de overname van deze specialist in ventilatoren vergroot Formula Air haar expertise en het reeds bestaande assortiment ventilatoren. Naast het merk MZ Ventilatoren omvat het programma nu ook het merk Euroventilatori. Bovendien kan Formula Air naast industriële centrifugaal ventilatoren nu ook dak, axiaal en kunststof ventilatoren aanbieden.

Totaaloplossing

Jeroen Zweegers, algemeen directeur van Formula Air Group: “Onze missie is om klanten een totaaloplossing op maat te bieden. Met de kennis en ervaring van Slingerland, kunnen we deze oplossing nóg completer maken. Bovendien wordt met deze overname onze voorraad ventilatoren zeker tien keer zo groot, waardoor we snellere en betere service kunnen bieden.”
Slingerland Techniek is gevestigd in Amersfoort en blijft in de huidige opzet en onder de vertrouwde bedrijfsnaam actief. Nico Slingerland zal in het komende jaar nog actief zijn bij Slingerland Techniek en zijn taken overdragen aan Steven Zweegers.

Zie ook Componenten voor stofafzuiging

Meer over Formula Air BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.