Ga naar hoofdinhoud

Gericke: 125 jaar compleet in stortgoed-verwerking

Zendvaten van een pneumatisch transportsysteem

Gericke ontwikkelt en produceert al 125 jaar hoogwaardige componenten en systemen voor de verwerking van stortgoederen. Het leveringsprogramma omvat onder andere mengers, pneumatische transporteurs, zeefinstallaties, doseerapparaten en bigbag handling-systemen. Gemeenschappelijk kenmerk van deze producten is kwaliteit.

De klanten van Gericke bevinden zich in vrijwel alle industriële sectoren, waaronder de food, feed, pharma, chemie, cosmetica en bouwstoffenindustrie. De onderneming heeft wereldwijd elf vestigingen waarvan drie met productiefaciliteiten. Gericke staat daarmee in voor de complete, optimale inrichting van het productieproces bij de klant, zodat deze zich primair met zijn markt kan bezighouden. Op basis van wederzijds vertrouwen en goede samenwerking wordt een interessante win/win-situatie gerealiseerd.

Turn key-projecten

De turn key-projecten van Gericke omvatten planning, productie, installatie en inbedrijfname van klantspecifieke processen. Vaak begint zo’n traject met een haalbaarheidsonderzoek en aanbevelingen. In het testcentrum van Gericke kan worden bepaald wat het beste procesontwerp en de beste technologie voor een specifiek productieproces is. Vervolgens definieert men het proces in termen van apparatuur. In de ontwerpspecificaties blijkt daarbij de aandacht voor veiligheid, hygiëne, onderhoud en gebruiksvriendelijkheid. Het proces kan volledig worden geautomatiseerd. Een effectief projectmanagement, strikte leveringsschema’s en de juiste documentatie waarborgen een succesvolle implementatie.

Zie ook: Gericke breidt partner-netwerk wereldwijd uit

Meer over Gericke BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.