Ga naar hoofdinhoud

Gericke breidt partner-netwerk wereldwijd uit

Gericke wereldwijd present

De in Zwitserland gevestigde Gericke Group, met eigen dochterondernemingen in Europa, Azië en Amerika, breidt haar netwerk van partners en agenten wereldwijd uit.

Gericke wil dichter bij klanten staan nu vanwege de corona-crisis internationale reizen minder vanzelfsprekend zijn. In Zweden is Gericke Mespo AB als partner aangesteld. Met de reeds bestaande samenwerking met Mespo Denemarken, heeft Gericke hiermee een ervaren vertegenwoordiging in Noord-Europese markten. In Portugal gaat het om Tek4Process, een nieuw bedrijf, opgericht door Pedro Ribeiro. Ook werkt Gericke nu samen met de Russische vestiging van de Duitse Rieckermann-groep. Voor wat betreft India wekt Gericke samen met Inos Technologies Pvt. Ltd dat kantoren heeft in het hele land. Met de aanstelling van PMD Packaging Systems (PTY) Ltd in Zuid-Afrika, staat Gericke dichter bij de markten in Zuid-Afrika en buurlanden.
De groepsmaatschappijen van Gericke tellen meer dan 300 medewerkers en zijn gevestigd in Zwitserland, Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, Frankrijk, de VS, Brazilië, Singapore, Indonesië, Maleisië, Thailand en China.

Meer over Gericke BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.