Ga naar hoofdinhoud

GP Stainless onder één dak bij Wissekerke Techniek

V.l.n.r. Peter Keizer, René Wissekerke en Geert Grinwis

GP Stainless Group BV, dat begin dit jaar Wissekerke Techniek heeft overgenomen, is vanuit Ouddorp verhuisd naar het pand van Wissekerke Techniek aan de Nijverheidsweg in Stellendam.

GP Stainless is in 2014 opgericht door Geert Grinwis en Peter Keizer. Het bedrijf ontwerpt en fabriceert verpakkingslijnen, interne transportsystemen en roestvaststalen apparatuur voor onder meer de chemie, farma en voedingsmiddelenindustrie. Een van de klanten voor het maatwerk van GP Stainless is Wissekerke Techniek, producent van met name pneumatische transportsystemen, maar onder andere ook hefsystemen en specialistische gereedschappen.

Synergie

Vanwege de synergie tussen beide bedrijven heeft René Wissekerke, die geen opvolger voor zijn bedrijf had, in januari 2021 de aandelen aan GP Stainless verkocht. Hij blijft de komende jaren nog wel betrokken bij de bedrijfsvoering van Wissekerke Techniek. De verhuizing van GP Stainless naar het pand van Wissekerke Techniek is een efficiency-slag, waardoor klanten nóg meer kunnen rekenen op de kwaliteit van de producten, dienstverlening en servicegerichtheid van beide bedrijven.

Bedrijfsgegevens GP Stainless Group BV

Bedrijfsgegevens Wissekerke Techniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.