Ga naar hoofdinhoud

Gpi start business unit Pharma

farma-tank

Voor het ontwerp en de bouw van opslag- en procestanks voor de farmaceutische industrie heeft Gpi Group de business unit Gpi Pharma opgericht.

De aanleiding voor de oprichting is de groeiende vraag vanuit de farmaceutische industrie, mede veroorzaakt door de coronapandemie. Met Gpi Pharma kan de onderneming sneller en gerichter inspelen op de bijzondere eisen en behoeften van farmaceutische producenten. Fred Boere, CEO van de Gpi Group, verwacht een toenemende vraag naar hoogwaardige farmaceutische tanks.

Gpi Group

De Gpi Group bestaat onder andere uit drie tankbouwbedrijven: Gpi Tanks Nederland, Gpi Tanks Polen en Gpi Tanks XL. Daarnaast zijn Gpi De Gouwe met process equipment en BMN (Beitserij Midden Nederland) onderdeel van het moederbedrijf. Het bedrijf telt in totaal circa 200 werknemers.

Commercieel directeur

Per 1 juli 2021 is Gerard Blok benoemd tot commercieel directeur van de Gpi Group, naast CEO Fred Boere en COO Arno Rodenburg. Blok heeft de afgelopen 10 jaar diverse functies binnen Gpi bekleed. De afgelopen 2 jaar was hij managing director van Gpi De Gouwe, een baan die hij voorlopig combineert met zijn nieuwe functie.

Gerard Blok, CCO Gpi Group

Zie ook Gpi drukvat voor Covid-19 vaccin

Bedrijfsgegevens Gpi Tanks en Process Equipment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.