Ga naar hoofdinhoud

Herstructurering Continental transportbanden

Continental transportband

Continental AG herstructureert haar wereldwijde activiteiten op het gebied van transportbanden om klanten meer duidelijkheid en een betere toegang tot kennis en het leveringsprogramma te bieden.

Alle producten en diensten van het concern worden voortaan onder de naam Continental op de markt gezet. Dit betekent dat de merken PHOENIX, IMAS, Kolubara, LEGG, Matador en National Belt Service worden geïntegreerd in de Continental-portfolio. Ook ContiTech in Barneveld is onderdeel van Continental.

Digitale innovaties

Voorts gaat Continental zich richten op digitale innovaties en services met het oog op de toenemende vraag van klanten naar informatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en productiviteitswinst. Zo komt er een drone-gebaseerde monitoringtechnologie.

Geïntegreerde oplossingen

Het bedrijf ziet een trend naar geïntegreerde oplossingen voor het complete transportsysteem; van inbedrijfstelling, advies en training tot en met energieverbruik, monitoring en onderhoud op locatie. Continental heeft een wereldwijd netwerk van 1.300 servicemonteurs en partners. Dit jaar viert het bedrijf zijn 150-jarig jubileum.

Bedrijfsgegevens Continental Banden Groep BV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.