Ga naar hoofdinhoud

JAVO Procestechniek jubileert

Ontwerp van een complete meng-, maal- en verpakkingslijn

Jan Voorwinden, oprichter en eigenaar van JAVO Procestechniek, markeerde 1 september het tienjarig bestaan van zijn onafhankelijke bedrijf met de lancering van een compleet nieuwe website.

JAVO Procestechniek, opgericht in 2009, is actief in onder meer de feed, recycling, food,  petfeed, chemie en mineralenindustrie. Met inmiddels 30 jaar ervaring als ontwerper en systeembouwer voor de stortgoed verwerkende industrie zet Jan Voorwinden zijn kennis en kunde in voor de ontwikkeling en realisatie van betrouwbare transportsystemen en procesinstallaties voor poeders, granulaten en overige bulkmaterialen.

Maatwerk

JAVO Procestechniek ontwerpt en installeert al tien jaar maatwerk oplossingen en turn-key projecten voor een breed scala aan toepassingen. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde partners en toeleveranciers, zodat ook grote projecten kunnen worden aangepakt. Daarbij blijft JAVO Procestechniek het aanspreekpunt voor een persoonlijke service.

Redenen

Belangrijke redenen voor klanten om te kiezen voor JAVO Procestechniek zijn de brede ervaring van het bedrijf met industriële productieprocessen, de onafhankelijkheid van de advisering, de gedegen begeleiding, de vlotte communicatie en de adequate nazorg. JAVO Procestechniek beschikt over een referentielijst met vooraanstaande bedrijven.

Bedrijfsvermelding JAVO Procestechniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.