Ga naar hoofdinhoud

Key Technology neemt Herbert over

Herbert Oculus optische sorteerinstallaties

Key Technology, fabrikant van onder meer optische sorteermachines en onderdeel van Duravant, heeft Herbert Solutions in Eindhoven overgenomen, specialist in sorteer- en wasinstallaties voor knol- en wortelgewassen.

De acquisitie versterkt de positie van Key in de markt van aardappel- en groenteverwerking. “Herbert’s expertise in de verwerking van verse, ongesneden producten en de sterke positie van Key in oplossingen voor verwerkte aardappelen en groenten versterken elkaar”, zegt Louis Vintro, co-president bij Key Technology. “We zijn hiermee in staat een nog bredere set van geïntegreerde oplossingen aan te bieden, die de productkwaliteit en productie-efficiëntie van onze klanten ten goede komen.”
Mark Verschuren, de voormalige eigenaar van Herbert, ziet de samenwerking strategische voordelen opleveren. “Klanten van Herbert krijgen toegang tot Key’s wereldwijde aanwezigheid en kunnen voor service en technische ondersteuning ook vertrouwen op Duravant’s SupportPro-organisatie.”
Herbert Solutions wordt een productmerk binnen de Key-portfolio. Mark Verschuren zal de rol van product sales manager voor Herbert op zich nemen en de commerciële inspanningen van Herbert blijven leiden. Key Technology heeft het hoofdkantoor in Walla Walla, Washington (VS) en vestigingen in onder meer Beusichem (Nederland) en Hasselt (België).

Bedrijfsgegevens Key Technology BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.