Ga naar hoofdinhoud

Lybover BULK partner Allgaier

Een Allgaier trommeldroger

Lybover BULK (voorheen Motogroup), actief in het ontwerp en de bouw van bulkhandling-projecten, heeft haar netwerk van vaste partners uitgebreid met Allgaier Process Technology GmbH.

De Duitse onderneming is fabrikant van zeefmachines, wervelbed- en trommeldrogers voor een brede waaier van industriële sectoren. “De samenwerking versterkt onze positie in de Benelux-markt”, aldus Alexander Zinn, Senior Sales Manager bij Allgaier. “We kunnen we onze klanten nu een nog uitgebreider procesadvies aanbieden. Daarnaast breiden we onze lokale ondersteuning op het gebied van engineering en projectmanagement uit.”

Multidisciplinair

Lybover BULK constateert dat projecten steeds meer multidisciplinair worden. “De vraag naar integrale oplossingen neemt toe”, zegt Hans Boels, CEO van Lybover. “Kennis van de diverse technologieën en processen wordt daarom belangrijker. Met Allgaier vervolledigen we ons aanbod zeef-en droogoplossingen.”

Over Lybover

Lybover is een familiale bedrijvengroep met meer dan 200 medewerkers en heeft meer dan 5.000 projecten in het portfolio. De groep staat internationaal bekend om zijn kennis en ervaring op het gebied van ontstoffing (AIR), bulk handling (BULK), brandbeveiliging (FIRE), productie van stalen en roestvrijstalen componenten (METAL), sorteerinstallaties en scheidingsmachines (RECYCLING) en industriële montages (INSTALLATION). Een nauwe samenwerking tussen al deze expertises binnen de groep, gecombineerd met een exclusieve samenwerking met 15 internationale technologiepartners creëert een unieke symbiose tussen technologie en project management.

Bedrijfsgegevens Lybover BULK (Motogroup)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.