Ga naar hoofdinhoud

Machevo-bestuur verwelkomt Andrea van Loon

Andrea van Loon en Humberto Tan

Het bestuur van Machevo & Bulk Vereniging heeft Andrea van Loon (34) in haar gelederen opgenomen als opvolger van Frans Bakker. De bestuurswisseling vond plaats op 5 november 2019 tijdens de Algemene Ledenvergadering onder dagvoorzitterschap van Humberto Tan.

Andrea van Loon, marketing directeur van Euro Manchetten & Compensatoren, volgt Frans Bakker op, die na ruim 17 jaar zijn bestuursfunctie heeft neergelegd. Bakker is jarenlang ook vicevoorzitter geweest. Door tijdgebrek kan hij de bestuursfunctie niet langer combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden als mede-eigenaar van Dinnissen Process Technology.

Netwerker pur sang

Andrea van Loon, een netwerker pur sang, is het eerste vrouwelijke bestuurslid in het 60-jarig bestaan van de vereniging. Zij gaat zich bezig houden met drie bestuurscommissies: Export, Binnenlandse beurzen en Ledenwerving & -behoud. Van Loon is al jaren actief betrokken bij de Machevo-vereniging. “Ik vind het leuk om mensen bij elkaar te brengen die iets aan elkaar hebben. Graag zet ik mij in om de vereniging te laten bloeien. Daarbij kan helpen dat ik vanuit niet-technisch perspectief kennis van de procesindustrie heb opgedaan. Zo kan ik met een andere blik kijken en daarmee het bestuur een completer beeld van onze branche geven”, aldus Van Loon.

Nieuwe impuls

Volgens voorzitter Perry Verberne geeft Van Loon met haar kennis en ervaring op het gebied van marketing een belangrijke nieuwe impuls aan het bestuur. “Met het enthousiasme van Andrea kunnen we de Machevo-vereniging nog beter op de kaart zetten en laten groeien. Bovendien zorgt Andrea ervoor dat het bestuur van vooral oudere mannen nu een betere afspiegeling is van onze dynamische achterban. Andrea heeft kennis van de sector en is vol goede ideeën; een prima match met ons profiel voor het nieuwe bestuurslid.”

Verbinding

De vereniging wil volgens Perry Verberne de verbinding zijn tussen de bedrijven in de procesindustrie: “Dat realiseren we onder meer door bedrijfsbezoeken, Machevo Connect en sinds dit jaar de kennissessies en het Captains of Processing Dinner. Om deze netwerken te versterken hebben we creatieve en gedreven mensen als Andrea nodig.”

Frans Bakker (l) en Perry Verberne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.