Ga naar hoofdinhoud

Machevo Connect met Humberto Tan

Evoluon Eindhoven

De ALV van Machevo & Bulk Vereniging op dinsdagmiddag 5 november 2019, traditiegetrouw gecombineerd met Machevo Connect, staat dit jaar onder het dagvoorzitterschap van Humberto Tan. Plaats van handeling: het Evoluon in Eindhoven.

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Machevo & Bulk Vereniging – hét netwerk voor de procesindustrie – vindt evenals vorig jaar plaats in het Evoluon te Eindhoven. Gezien de goede bereikbaarheid en de uitstekende faciliteiten van het Evoluon, heeft het verenigingsbestuur opnieuw voor deze locatie gekozen. Zoals te doen gebruikelijk, wordt de ALV gecombineerd met het netwerk-evenement Machevo Connect. De ALV loopt daarbij als een rode draad door het programma. De traditie om elk jaar een dagvoorzitter van formaat te regelen, wordt voortgezet. Deze keer zal Humberto Tan die rol op zich nemen. Het evenement wordt besloten met een sfeervolle borrel en een smakelijk walking dinner.

Dagvoorzitter Humberto Tan

Op 4 maart 2019 viel het doek voor Humberto Tan’s RTL Late Night-show, waarna hij presentator werd van VTBL (de opvolger van Voetbal Inside), tot juni 2019. Vanaf volgend jaar gaat hij iedere vrijdagmiddag een actualiteitenprogramma verzorgen op NPO Radio 1. Als dagvoorzitter is Humberto enerzijds deskundig en inhoudelijk en anderzijds los, charmant en humoristisch. Humberto Tan voelt zich in veel markten thuis, is nieuwsgierig en breed geïnteresseerd. Niemand zal na afloop zeggen dat vergaderen saai is.

Humberto Tan (foto NHnieuws)

Remco Kok

Ook dit jaar staan er drie interessante sprekers op het programma, waaronder Remco Kok, CEO van Stegeman, specialist in vleeswaren. Kok is bij Stegeman en Imperial Meat Products een revolutie begonnen met een uitdagende missie: in 2025 moet de hoeveelheid vlees in producten zijn gehalveerd. Hij won hiervoor de ‘Purpose Award 2018’.

Gabriele Luna

Gabriele Luna, Group Procurement Manager bij Refresco, gaat in op de rol en betekenis van toeleveranciers – zoals leden van de Machevo-vereniging – voor de drankenindustrie. Daarbij spreekt Luna namens een bedrijf dat met een jaaromzet van 2,3 miljard euro Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen is.

Dirk Scheringa

Zakenman Dirk Scheringa gaf in zijn carrière leiding aan vijftig bedrijven. De oprichter en bestuursvoorzitter van DSB Bank en voormalig voorzitter van voetbalclub AZ spreekt over zijn ervaringen als ondernemer en coach en over opstaan na tegenslagen.

Aanmelden

Machevo Connect draait om ontmoetingen en daarom mogen genodigden introducés meenemen die het netwerk helpen vergroten en versterken, zoals klanten, leveranciers of medewerkers. Deelname is kosteloos, maar aanmelden is noodzakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.